Haal je theorie examen met hulp van Botlek!

Wil jij zo snel mogelijk slagen voor het theorie examen? Autorijschool Botlek biedt zowel theorie- als praktijlessen aan. Heb je moeite met het leren van de theorie? Wij hebben verschillende gediplomeerde leraren die graag bij je thuis langs komen om je te helpen.

1) Zelfstudie

Je gaat thuis een studie volgen met behulp van boeken. De twee boeken die je nodig hebt zijn:
het theorieboek en het vragenboek of een cd-rom.
Als je klaar bent met leren is het tijd voor het theorie examen!

2) Theorie op internet

Als jongeren niet naar het theorielokaal komen, brengen wij het theorielokaal naar de jongeren. Bij Autorijschool Botlek bieden wij jou de mogelijkheid aan om je thuis, achter je eigen computer, klaar te stomen voor het theorie examen. Je koopt bij ons een kaart met jouw persoonlijke nummer en vervolgens kun je thuis je zelfstudie doen. Als je hier meer over wilt weten of een theoriekaart wilt bestellen, neem dan contact met ons op of klik hier.

3) Individuele theorieles bij jou thuis

Veel mensen kunnen om zeer uiteenlopende redenen niet naar een theorielokaal gaan. Hoe werkt dit wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met leren? Stel, je hebt moeite met leren. Dan komt er op afspraak een gediplomeerde docent langs voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek stelt de docent aan de hand van jouw wensen en tempo een persoonlijk plan voor je op. Daarna helpt de docent jou om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor het theorie examen!

Kosten van deze begeleiding per uur: € 15,-.

De minimumleeftijd waarop het theorie examen mag worden afgelegd is 18 jaar. Uiteraard kun je wel alvast met je studie beginnen als je 17 jaar bent.

Rijexamen video rijschool Spijkenisse