Theorie examen halen

Haal je theorie examen met hulp van Autorijschool Botlek!

Wil jij zo snel mogelijk slagen voor het theorie examen? Autorijschool Botlek biedt zowel theorie- als praktijlessen aan. Heb je moeite met het leren van de theorie? Wij hebben verschillende gediplomeerde leraren die graag bij je thuis langs komen om je te helpen.

Zelfstudie

Je gaat thuis een studie volgen met behulp van boeken. De twee boeken die je nodig hebt zijn: het theorieboek en het vragenboek of een cd-rom. Als je klaar bent met leren is het tijd voor het theorie examen!.

Theorie op internet

Bij Autorijschool Botlek bieden wij jou de mogelijkheid aan om je thuis, achter je eigen computer, klaar te stomen voor het theorie examen.

Je koopt bij ons een kaart met jouw persoonlijke nummer en vervolgens kun je thuis je zelfstudie doen. Als je hier meer over wilt weten of een theoriekaart wilt bestellen, neem dan contact met ons op.

Individuele theorieles bij jou thuis

Hoe werkt dit wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met leren? Stel, je hebt moeite met leren. Dan komt er op afspraak een gediplomeerde docent langs voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek stelt de docent aan de hand van jouw wensen en tempo een persoonlijk plan voor je op. Daarna helpt de docent jou om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor het theorie examen!

Kosten van deze begeleiding per uur: € 15,-.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Wij geven rijles in de volgende gebieden

Rijles in Spijkenisse
Rijles in Rotterdam
Rijles in Poortugaal
Rijles in Hoogvliet
Rijles in Oud-Beijerland
Rijles in Hellevoetsluis
Rijles in Rozenburg
Rijles in Heenvliet
Rijles in Geervliet
Rijles in Zuidland
Rijles in Brielle
Rijles in Barendrecht
Rijles in Nieuw-Beijerland
Rijles in Rhoon
Rijschool Vlaardingen

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Proefles aanvragen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
1
Whatsapp ons