Rijschool Brielle

Rijbewijs halen? Rijschool Brielle

Ben jij je nog aan het orienteren bij welke rijschool je rijlessen wilt volgen, maar zoek je een rijschool in Brielle? Neem dan een kijkje op onze website en lees de beoordelingen van eerdere leerlingen. Zo weet je direct wat je van ons als rijschool kunt verwachten. Bij rijschool Brielle hebben we gediplomeerde en gecertificeerde rijinstructeurs en wij doen altijd ons uiterste best om een goede match te vinden tussen rijinstructeur en leerling. Wist je trouwens dat wij ook een gecertificeerde Bovag rijschool zijn?

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Theorie lessen bij rijschool Brielle

Heb jij moeite met leren of vind je de theorie nog lastig? Bij rijschool Brielle hebben wij leraren die jou kunnen helpen bij het leren van je theorie. De leraren kunnen eventueel bij jou thuis komen.

Ook kun je zelf leren via een internetcursus of een boek. Deze kan je ook bij ons verkrijgen. Voor verdere informatie kan je telefonisch contact opnemen met ons!

Spoedcursussen en rijlespakketten bij rijschool Brielle

Je kan bij ons kiezen voor losse lessen of rijlespakketten. Kijk voor de prijzen op onze tarieven pagina.
Een pakket is over het algemeen voordeliger dan losse lessen. Je kunt kiezen voor losse lessen als je eerst een paar lessen wilt proberen of wanneer je nog een aantal lessen mist als je lessen van het pakket op zijn.

Ook is het mogelijk om een inschalingstest te doen, zodat je kunt bepalen wat het beste bij jou past en of het klikt met de instructeur.

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.


Exclusief examen


Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Wij geven les in de volgende gebieden:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Autorijschool Botlek in Brielle

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Brielle. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by