Over Autorijschool Botlek

Waarom Autorijschool Botlek

De rijles die wij te Spijkenisse geven is voor leerlingen tussen 16,5 (2toDrive) en 100 jaar. Op persoonlijke en professionele wijze helpen wij iedere leerling bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Als instructeur hebben wij veel ervaring opgebouwd met het geven van rijles aan de meest uiteenlopende cursisten. Deze ervaring zetten wij graag in om steevast het beste resultaat te behalen. Het hoge slagingspercentage en de tevredenheid van onze oud-leerlingen zien wij als een bevestiging van de kwaliteit van onze rijlessen. Maar dat kun je gewoon zelf ervaren door een vrijblijvende intakeles te nemen.

Rijles Autorijschool Botlek

Je rijbewijs geeft vrijheid, maar het is een vrijheid waar veilig en verantwoord mee omgegaan moet worden. Bij ons krijg je een rijles op maat die op jouw behoeftes en vaardigheden inspeelt. Samen met onze autorijschool in Spijkenisse kom je er wel; voor je het weet rijd je onbezorgd de toekomst tegemoet.

Lesauto AUTORIJSCHOOL BOTLEK

Als je rijles volgt bij onze rijschool in Spijkenisse doe je dit altijd in dezelfde auto. Deze is voorzien van alles waar de moderne auto mee uitgerust is. Een vaste lesauto is belangrijk: zo weet je precies hoe alles werkt en hoef je niet steeds opnieuw te wennen. Dat maakt het autorijden stukken eenvoudiger en je kunt al je aandacht op de rijles vestigen.

LESMATERIAAL OP EEN TABLET

Onze instructeurs hebben veel ervaring en kennis op het gebied van rijles geven. Of je nou kampt met faalangst of niet kunt wachten tot je dat roze papiertje in handen hebt, onze rijles is afgestemd op jou! Wij gaan bij onze rijles voor een gemotiveerde en geduldige benadering, waarbij de rijles wordt aangepast aan jouw leerniveau. Wij geloven daarbij in een betrokken samenwerking, want eigenlijk gaan we samen voor het rijbewijs. Kortom: jouw succes is ook ons succes. Meer weten over ons en de rijles die wij geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Rijlesgebieden

Rijles in Spijkenisse en Rotterdam. Bekijk alle lesgebieden.

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Wij geven rijles in de volgende gebieden

Rijles in Spijkenisse
Rijles in Rotterdam
Rijles in Poortugaal
Rijles in Hoogvliet
Rijles in Oud-Beijerland
Rijles in Hellevoetsluis
Rijles in Rozenburg
Rijles in Heenvliet
Rijles in Geervliet
Rijles in Zuidland
Rijles in Brielle
Rijles in Barendrecht
Rijles in Nieuw-Beijerland
Rijles in Rhoon
Rijschool Vlaardingen

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
Chat openen
1
Whatsapp ons