Over onze rijles te Spijkenisse

De rijles die wij te Spijkenisse geven is voor leerlingen tussen 16,5 (2toDrive) en 100 jaar. Op persoonlijke en professionele wijze helpen wij iedere leerling bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Als instructeur hebben wij veel ervaring opgebouwd met het geven van rijles aan de meest uiteenlopende cursisten. Deze ervaring zetten wij graag in om steevast het beste resultaat te behalen. Het hoge slagingspercentage en de tevredenheid van onze oud-leerlingen zien wij als een bevestiging van de kwaliteit van onze rijlessen. Maar dat kun je gewoon zelf ervaren door een vrijblijvende intakeles te nemen. Klik hier en schrijf je in.

Je rijbewijs geeft vrijheid, maar het is een vrijheid waar veilig en verantwoord mee omgegaan moet worden. Bij ons krijg je een rijles op maat die op jouw behoeftes en vaardigheden inspeelt. Samen met onze autorijschool in Spijkenisse kom je er wel; voor je het weet rijd je onbezorgd de toekomst tegemoet.

Fotolia36969091SubscriptionXL0

Cadeaubon voor een rijles

Geef een fantastisch cadeau: een rijles!

Een rijles cadeau geven is niet alleen een leuk idee, maar ook een origineel cadeau voor iedereen die nog geen rijbewijs heeft of een nieuwe start voor iemand die het autorijden steeds maar weer uitstelt.

Via de contactpagina kun je de cadeaubon aanvragen. Na verzending ontvang je per mail een bevestiging inclusief factuur. Na betaling wordt de cadeaubon naar het door jou opgegeven adres opgestuurd. De ontvanger van de cadeaubon kan na ontvangst van de cadeaubon zelf met Autorijschool Botlek contact opnemen voor het reserveren. De cadeaubon is een jaar geldig.

De lesauto van onze rijopleiding

bmw14030

Als je rijles volgt bij onze rijschool in Spijkenisse doe je dit altijd in dezelfde auto. Deze is voorzien van alles waar de moderne auto mee uitgerust is. Een vaste lesauto is belangrijk: zo weet je precies hoe alles werkt en hoef je niet steeds opnieuw te wennen. Dat maakt het autorijden stukken eenvoudiger en je kunt al je aandacht op de rijles vestigen.

Over ons

Onze instructeurs hebben veel ervaring en kennis op het gebied van rijles geven. Of je nou kampt met faalangst of niet kunt wachten tot je dat roze papiertje in handen hebt, onze rijles is afgestemd op jou! Wij gaan bij onze rijles voor een gemotiveerde en geduldige benadering, waarbij de rijles wordt aangepast aan jouw leerniveau. Wij geloven daarbij in een betrokken samenwerking, want eigenlijk gaan we samen voor het rijbewijs. Kortom: jouw succes is ook ons succes. Meer weten over ons en de rijles die wij geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Rijschool Spijkenisse Botlek video