Snel je autorijbewijs halen?

IK WIL EEN INSCHALINGSTEST VOLGEN

Dat kan! Volg een vrijblijvende inschalingstest

en kom erachter welke aanpak bij jou past!

Rijschool Poortugaal mevrouw

Praktijkexamen bij rijschool Poortugaal

Goedkope rijlessen volgen in Poortugaal? Autorijden moet je leren op een veilige en zelfstandige wijze. Onze gecertificeerde Bovag rijschool maakt het mogelijk om goedkoop, professioneel, veilig en zelfstandig auto te leren rijden. Bekijk de goede recensies en beoordelingen van leerlingen die je al voor zijn gegaan op onze site.

www.autorijschoolbotlek.nl

Theorie

Als je moeite hebt met het leren van de theorie, dan is het mogelijk om individuele theorielessen te volgen bij een gediplomeerde leraar. Bij rijschool Poortugaal krijg je kwalitatieve lessen en leer je op je eigen tempo. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om een internetcursus te volgen om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor het CBR theorie examen. Dus, wil jij snel je rijbewijs halen? Vraag dan een lespakket aan!

Lespakketten

Rijles kan je volgen in de vorm van losse lessen en goedkope rijlespakketten. Wij kijken samen met jou welk pakket het beste bij je past en gaan dan met jou aan de slag om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk kan je ook eerst een inschalingstest nemen, want dan kan je alvast kijken hoe het bevalt. Ook kunnen we kijken of er een klik is met de rijinstructeur. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen we altijd kijken of er een betere match is!

Wij geven les in :

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon/ Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Autorijschool Botlek

Bij ons kan je autorijlessen volgen in je eigen woonplaats: Poortugaal. Dit zijn de voordelen die je bij ons hebt:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht

Rijschool Rotterdam logo's
© Copyright - Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek