Rijschool Poortugaal

Rijbewijs halen? Rijschool poortugaal

Rijschool Poortugaal – Goedkope rijlessen volgen in Poortugaal? Autorijden moet je leren op een veilige en zelfstandige wijze. Onze gecertificeerde Bovag rijschool maakt het mogelijk om goedkoop, professioneel, veilig en zelfstandig auto te leren rijden. Bekijk de goede recensies en beoordelingen van leerlingen die je al voor zijn gegaan op onze site.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Theorie

Als je moeite hebt met het leren van de theorie, dan is het mogelijk om individuele theorielessen te volgen bij een gediplomeerde leraar.

Bij rijschool Poortugaal krijg je kwalitatieve lessen en leer je op je eigen tempo. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om een internetcursus te volgen om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor het CBR theorie examen. Dus, wil jij snel je rijbewijs halen? Vraag dan een lespakket aan!

Lespakketten

Rijles kan je volgen in de vorm van losse lessen en goedkope rijlespakketten. Wij kijken samen met jou welk pakket het beste bij je past en gaan dan met jou aan de slag om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk kan je ook eerst een inschalingstest nemen, want dan kan je alvast kijken hoe het bevalt.

Ook kunnen we kijken of er een klik is met de rijinstructeur. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen we altijd kijken of er een betere match is!

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.


Exclusief examen


Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Wij geven les in

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon/ Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Autorijschool Botlek in Poortugaal

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Poortugaal. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by