Rijschool Vlaardingen

Rijbewijs halen? Rijschool Vlaardingen

Rijschool Vlaardingen – Wil jij snel en voordelig je rijbewijs halen? Kom lessen bij Autorijschool Botlek! Lees wat geslaagde leerlingen over ons zeggen. Wij hebben alleen maar gecertificeerde instructeurs die jou helpen bij het halen van je rijbewijs. Zo kun je veilig en snel zelf de weg op! Autorijschool Botlek is ook een gecertificeerde Bovag rijschool. Wij rijden in Vlaardingen en omgeving.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Theorie halen op verschillende manieren

Wij geven ook individuele theorie les. Dit betekent dat als je moeite hebt met het leren van je theorie het mogelijk is dat er een leraar bij jou thuis les komt geven.

Natuurlijk kun je ook via een theorieboek of een internetcursus voor je theorie examen leren. Deze zijn ook verkrijgbaar bij onze rijschool in Vlaardingen. Meer informatie is telefonisch te verkrijgen bij de autorijschool.

Rijlespakketten met korting

Bij onze rijschool kan je kiezen tussen losse lessen en goedkope lespakketten. De autorijschool bekijkt samen met jou welk pakket het beste bij jou past en gaat dan samen aan de slag om jouw rijbewijs te halen.

Je kunt natuurlijk altijd eerst een proefles nemen om te kijken of je het leuk vindt en het goed kan vinden met de instructeur.

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.


Exclusief examen


Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Wij geven rijles in:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Autorijschool Botlek in Vlaardingen

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Vlaardingen. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by