Snel je autorijbewijs halen?

IK WIL EEN INSCHALINGSTEST VOLGEN

Dat kan! Volg een vrijblijvende inschalingstest

en kom erachter welke aanpak bij jou past!

AutorijschoolBotlek
AutorijschoolBotlek

ACTIE!! RIJEXAMEN GRATIS IN VLAARDINGEN

Nu GRATIS rijexamen bij Autorijschool Botlek in Vlaardingen.
Ook wij geven toe dat het lastig kan zijn om te kiezen voor de juiste rijschool. Het is natuurlijk belangrijk dat er goede recensies en beoordelingen over de rijschool op internet staan. Kijk daarom voor onze beoordelingen op www.autorijschoolbotlek.nl. Wij zijn een Bovag gecertificeerde rijschool en rijden in Vlaardingen.

THEORIEEXAMEN

Wij geven ook individuele theorie les, dit betekent dat als je moeite hebt met het leren van je theorie, het mogelijk is dat er een leraar bij jou thuis les komt geven. Natuurlijk kun je ook via een boek of een internetcursus je theorie leren. Deze zijn ook verkrijgbaar bij de rijschool. Meer informatie is telefonisch te verkrijgen bij de autorijschool.

Pakketten met korting

Bij onze rijschool kan je kiezen tussen losse lessen en goedkope lespakketten. De autorijschool bekijkt samen met jou welk pakket het beste bij jou past en gaat dan samen aan de slag om jouw rijbewijs te halen. Je kunt natuurlijk altijd eerst een proefles nemen om te kijken of je het leuk vindt en het goed kan vinden met de instructeur.

Wij geven les in : Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Autorijschool Botlek

Bij ons kan je autorijlessen volgen in je eigen woonplaats: Vlaardingen. Dit zijn de voordelen die je bij ons hebt:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht

© Copyright - Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek