Snel je autorijbewijs halen?

IK WIL EEN INSCHALINGSTEST VOLGEN

Dat kan! Volg een vrijblijvende inschalingstest

en kom erachter welke aanpak bij jou past!

AutorijschoolBotlek

Rijschool Geervliet

Het is lastig om voor de juiste rijschool te kiezen. Autorijden moet je leren op een veilig en zelfstandige manier en daar kunnen wij jou goed in begeleiden. En waar kan dat nu beter dan in je eigen omgeving, c.q. Geervliet? Bovendien zijn wij een Bovag gecertificeerde autorijschool.
Er zijn veel leerlingen die hun ervaringen achter hebben gelaten voor jou, door middel van recensies en beoordelingen op onze website www.autorijschoolbotlek.nl

Internet/individuele theorie

Theorie leren kan op verschillende manieren. Wij bieden individuele theorieles aan, waarbij een gediplomeerde leraar bij jou thuiskomt. Je kunt de theorie ook, op de ouderwetse manier, via een boek leren. Ook kun je via het internet een cursus volgen bij ons voor een goedkope prijs.
Wij geven les in :

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Pakketten

Bij onze rijschool kan je kiezen tussen losse lessen en lespakketten.
De autorijschool bepaalt in samenspraak met jou welk pakket het meest geschikt is voor je. Dan gaan we samen met jou aan de slag om je rijbewijs te halen. Ook kan je kijken door middel van een inschalingstest of de les je bevalt en of het klikt met de instructeur.

Autorijschool Botlek

Bij ons kan je autorijlessen volgen in je eigen woonplaats: Geervliet. Dit zijn de voordelen die je bij ons hebt:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht

© Copyright - Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek