Rijschool Geervliet

Rijbewijs halen? Rijschool Geervliet

Autorijden moet je leren op een veilig en zelfstandige manier en daar kunnen wij jou goed in begeleiden. Bij rijschool Geervliet – Autorijschool Botlek kan je terecht voor praktijk- en theorielessen en bovendien zijn wij een Bovag gecertificeerde autorijschool.

Bij Autorijschool Botlek vinden we het belangrijk dat iedereen, ongeacht leeftijd en/of rijkwaliteit, op een geduldige en efficiënte manier bijgestaan wordt tijdens de rijlessen.

Er zijn veel leerlingen die hun ervaringen achter hebben gelaten. Lees de recensies en beoordelingen van oud leerlingen.

[kiyoh-klantenvertellen]

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €675

Nu €645


15 rijlessen van 50 min.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Rijlespakket 2


Normaal €1125

Nu €1075


25 lessen van 50 minuten.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Rijlespakket 3


Normaal €1575

Nu €1505


35 lessen van 50 minuten.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Theorielessen & ondersteuning

Voor je praktijkexamen kunt doen moet je je theorie examen halen. De theorie kan soms best lastig zijn om te leren en daarom bieden wij ook ondersteuning door theorielessen aan te bieden. Wanneer je theorie lessen bij ons afneemt komt er een gediplomeerde leraar bij jou thuis.

Ook kun je zelf je theorie leren door middel van online trainingen of boeken. Ben je opzoek naar een rijschool in Geervliet? Neem gerust contact met ons op!

Pakketten

Bij onze rijschool kan je kiezen tussen losse lessen en lespakketten. De autorijschool bepaalt in samenspraak met jou welk pakket het meest geschikt is voor je. Dan gaan we samen met jou aan de slag om je rijbewijs te halen.

Ook kan je kijken door middel van een inschalingstest of de les je bevalt en of het klikt met de instructeur.

Wij geven les in de volgende gebieden:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Proefles aanvragen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
1
Whatsapp ons