Snel je autorijbewijs halen?

IK WIL EEN INSCHALINGSTEST VOLGEN

Dat kan! Volg een vrijblijvende inschalingstest

en kom erachter welke aanpak bij jou past!

rijschool Geervliet

Rijschool Geervliet

Autorijden moet je leren op een veilig en zelfstandige manier en daar kunnen wij jou goed in begeleiden. Bij rijschool Botlek kan je terecht voor praktijk- en theorielessen en bovendien zijn wij een Bovag gecertificeerde autorijschool. Er zijn veel leerlingen die hun ervaringen achter hebben gelaten. Lees de recensies en beoordelingen van oud leerlingen.

Theorielessen & ondersteuning

Voor je praktijkexamen kunt doen moet je je theorie examen halen. De theorie kan soms best lastig zijn om te leren en daarom bieden wij ook ondersteuning door theorielessen aan te bieden. Wanneer je theorie lessen bij ons afneemt komt er een gediplomeerde leraar bij jou thuis. Ook kun je zelf je theorie leren door middel van online trainingen of boeken. Ben je opzoek naar een rijschool in Geervliet? Neem gerust contact met ons op!

Wij geven les in de volgende gebieden:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Pakketten

Bij onze rijschool kan je kiezen tussen losse lessen en lespakketten.
De autorijschool bepaalt in samenspraak met jou welk pakket het meest geschikt is voor je. Dan gaan we samen met jou aan de slag om je rijbewijs te halen. Ook kan je kijken door middel van een inschalingstest of de les je bevalt en of het klikt met de instructeur.

Autorijschool Botlek

Bij ons kan je autorijlessen volgen in je eigen woonplaats: Geervliet. Dit zijn de voordelen die je bij ons hebt:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht

© Copyright - Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek