Rijschool Barendrecht

Rijbewijs halen? Rijschool Barendrecht

Rijlessen in Barendrecht doe je vanzelfsprekend bij Rijschool Barendrecht. We weten dat het lastig kan zijn om te kiezen tussen verschillende rijscholen. Goedkope autorijlessen hoeven niet per definitie slecht te zijn. Wil je leren auto rijden op een veilige, zelfstandige wijze? Waar kan dat beter dan in je eigen woonplaats? Nu met een supervoordeel! Onze oud-leerlingen zijn lovend, dat kun je wel zien aan de recensies en beoordelingen die zij Rijschool Barendrecht hebben gegeven.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Theorie halen op verschillende manieren

Ook in Barendrecht geeft onze Bovag gecertificeerde autorijschool theorie, praktijklessen en spoedcursussen voor ouderen en jongeren vanaf 16,5 jaar. Heb je moeite met leren? Dan kun je samen met een gediplomeerde leraar, die bij jou thuis langskomt, klaar worden gestoomd voor je CBR theorie examen.

Natuurlijk kun je je theorie ook halen door uit een boek te leren of door middel van een internetcursus. De benodigde boeken of de internetcursus zijn verkrijgbaar bij Rijschool Barendrecht.

De lespakketten van Rijschool Barendrecht

Bij Rijschool Barendrecht kun je kiezen of je liever losse lessen neemt of voor één van onze rijlespakketten gaat.

Twijfel je welk pakket je moet nemen? Wij kijken samen met jou welke van de twee het beste bij jouw wensen past. Plan een gratis inschalingstest in en kijk zelf hoe het je bevalt.

Wij geven les in de volgende gebieden:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.


Exclusief examen


Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by