Rijschool Oud-Beijerland

Rijbewijs halen? Rijschool Oud-Beijerland!

Wil je beginnen met rijlessen en ben je opzoek naar een rijschool in Oud-Beijerland? Autorijschool Botlek helpt jou snel je rijbewijs te halen. Het is belangrijk dat je op een veilige en zelfstandige wijze leert autorijden en waar kan dat beter dan in de woonplaats waar je examen gaat doen? Wij kunnen je goed begeleiden door middel van een op maat gemaakt lesplan.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Gecertificeerde rijschool Oud-Beijerland

Onze gecertificeerde rijschool geeft theorielessen, praktijklessen en spoedcursussen in en rondom Oud-Beijerland. Wij geven rijlessen vanaf 16,5 jaar.

Heb je moeite met het leren van de theorie? Dan is het mogelijk om individueel theorieles te volgen bij een gediplomeerde leraar.

Rijlespakketten

Bij ons kun je leren autorijden door middel van losse lessen en goedkope rijles pakketten. De rijschool in Oud-Beijerland kijkt in samenspraak met jou welke van die twee het meest bij jou past en gaat samen met jou aan de slag om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te halen.

Natuurlijk kun je ook altijd eerst een inschalingstest aanvragen. Zo kun je kijken of de les je bevalt en of het klikt met de instructeur.

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.


Exclusief examen


Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Wij rijden in

Oud-Beijerland / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg /Gemeente Nissewaard.

Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Autorijschool Botlek in Oud-Beijerland

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Oud-Beijerland. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by