Rijschool Rotterdam

Rijbewijs halen? Rijschool Rotterdam!

Met ruim vijftien jaar ervaring is Rijschool Rotterdam Botlek een begrip geworden in de regio Rotterdam. Onze geduldige, enthousiaste en zeer vakkundige rijinstructeurs hebben in die vijftien jaar al heel wat lessen verzorgd. Rijschool Rotterdam heeft heel veel leerlingen succesvol naar het felbegeerde rijbewijs begeleidt. Bij Autorijschool Botlek vinden we het belangrijk dat iedereen, ongeacht leeftijd en/of rijkwaliteit, op een geduldige en efficiënte manier bijgestaan wordt tijdens de lessen.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Meld je vandaag nog aan voor een inschalingstest bij Rijschool Rotterdam. Tijdens deze gratis inschalingstest bepaalt de rijinstructeur aan de hand van jouw kwaliteiten hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Daarnaast zal de rijinstructeur van Autorijschool Botlek je vertellen welk pakket het best bij jou en je rijkwaliteiten past. Je kunt er bij ons voor kiezen om losse lessen of een rijlespakket af te nemen.

Bekijk de tarieven van onze rijlessen in Rotterdam en omgeving op onze tarievenpagina.

Theorie les bij Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam Botlek biedt voor iedereen die moeite heeft met het leren van de stof ook theorielessen aan.

Net zoals met de hierboven beschreven inschalingstest komt er een docent bij je langs die aan de hand van jouw niveau en leertempo een plan opstelt. Vervolgens plannen jullie samen een aantal afspraken in waarin de theorie behandeld zal worden.

De kosten van deze begeleiding bedragen €15,- per uur.

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.


Exclusief examen


Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Wat betekent Rijopleiding in Stappen?

Rijschool Rotterdam Botlek biedt naast de standaard rijlessen en rijopleidingen ook de Rijopleiding in Stappen (RIS) aan. Dit is een moderne variant van de traditionele rijopleidingen die ervoor zorgt dat jij snel en veilig je rijbewijs kunt halen. De Rijopleiding in Stappen is opgedeeld in vier fasen, waardoor je uiteindelijk heel goed voorbereid het verkeer in gaat. Hieronder zie je uit welke vier modulen de Rijopleiding in Stappen bestaat.

1. Het bedienen en beheersen van het voertuig
2. Het uitvoeren van eenvoudige manoeuvres en verkeerssituaties
3. Complexe voertuigbediening en het beheersen van complexe manoeuvres en situaties
4. Veilige en verantwoord deelnemen aan het verkeer

Elke module wordt afgerond met een toets. Deze toets kun je afronden met een voldoende of een onvoldoende. Mocht je één van deze toetsen onverhoopt onvoldoende afronden, geeft je rijinstructeur je de nodige tips en adviezen om de volgende toetsen wél met een voldoende af te sluiten. De eerste twee toetsen worden afgenomen door je rijinstructeur van Rijschool Rotterdam Botlek, de derde en vierde neemt het CBR af. De toets aan het eind van de derde module kun je vergelijken met de tussentijdse toets en de vierde met het uiteindelijke rijexamen.

Scripts

Elke module bestaat uit een aantal gebruiksaanwijzingen (scripts). Deze scripts beschrijven precies wat je moet doen per handeling, zoals bijvoorbeeld het schakelen, de hellingproef, inhalen en het rijden onder moeilijke omstandigheden. Eigenlijk is het een soort checklist, waardoor je bij elke handeling precies weet welke stappen je moet uitvoeren en wat er van je verwacht wordt. Als bijkomend voordeel begrijpen jij, je rijinstructeur van Rijschool Rotterdam en de examinator elkaar beter, omdat voor iedereen duidelijk is waar een bepaalde handeling precies uit moet bestaan.

Waarom Rijschool Rotterdam?

Bij Rijschool Rotterdam Botlek werken zeer ervaren rijinstructeurs die alle leerlingen met zeer veel geduld en de benodigde vakkennis begeleiden naar hun rijbewijs. Autorijschool Botlek is daarnaast een BOVAG gecertificeerde rijschool. Onze rijinstructeurs passen zich helemaal aan aan jouw schema, dus je kunt zelf bepalen wanneer en hoe laat je lest. De rijinstructeurs van Rijschool Rotterdam halen je altijd thuis op en brengen je na afloop van de les ook weer thuis. Daarnaast zijn al onze auto’s rookvrij, goed onderhouden en schoon dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je in een vieze, stinkende auto zult rijden!

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,3.

Rijschool Rotterdam Botlek rijdt ook in Spijkenisse, Poortugaal, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Hellevoetsluis, Rozenburgh, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Brielle en Barendrecht.

Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Autorijschool Botlek in Rotterdam

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Rotterdam. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by