Snel je autorijbewijs halen?

IK WIL EEN INSCHALINGSTEST VOLGEN

Dat kan! Volg een vrijblijvende inschalingstest

en kom erachter welke aanpak bij jou past!

Rijschool Rotterdam staande man

RIJSCHOOL ROTTERDAM BOTLEK

Rijschool Rotterdam Botlek heeft al jarenlange ervaring met het geven van autorijlessen in Rotterdam. Al vele leerlingen hebben wij zien slagen voor hun rijbewijs.

Wil jij je rijbewijs op een leuke, veilige, professionele en snelle manier halen? Dan moet bij Rijschool Rotterdam Botlek zijn.

Rijschool Rotterdam

JOUW VOORDELEN BIJ RIJSCHOOL ROTTERDAM BOTLEK

Rijschool Rotterdam Botlek is Bovag gecertificeerd.
Alle voordelen op een rijtje van Autorijschool Botlek

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,2

Rijschool Rotterdam navigatie

LESMATERIAAL OP EEN TABLET

Dankzij de lesmaterialen op de tablet is het nog  makkelijker om je rijbewijs te halen. De tablet geeft de unieke mogelijkheid om situaties beter uit te leggen.

vinkjeSimpel & duidelijk
vinkjeHelder & overzichtelijk
vinkjeLeuk & leerzaam

Door onze unieke lesmethodes heeft rijschool Rotterdam Botlek een zeer hoog slagingspercentage. Vraag dus direct een inschalingstest aan.

Rijbewijs halen? Rijschool Rotterdam!

Met ruim vijftien jaar ervaring is Rijschool Rotterdam Botlek een begrip geworden in de regio Rotterdam. Onze geduldige, enthousiaste en zeer vakkundige rijinstructeurs hebben in die vijftien jaar al heel wat lessen verzorgd. Rijschool Rotterdam heeft heel veel leerlingen succesvol naar het felbegeerde rijbewijs begeleidt. Bij Rijschool Rotterdam Botlek vinden we het belangrijk dat iedereen, ongeacht leeftijd en/of rijkwaliteit, op een geduldige en efficiënte manier bijgestaan wordt tijdens de lessen.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Meld je vandaag nog aan voor een inschalingstest bij Rijschool Rotterdam. Tijdens deze gratis inschalingstest bepaalt de rijinstructeur aan de hand van jouw kwaliteiten hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Daarnaast zal de rijinstructeur van Rijschool Rotterdam je vertellen welk pakket het best bij jou en je rijkwaliteiten past. Je kunt er bij ons voor kiezen om losse lessen of een rijlespakket af te nemen. Bekijk de tarieven van onze rijlessen in Rotterdam en omgeving op onze tarievenpagina.

Theorieles bij Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam Botlek biedt voor iedereen die moeite heeft met het leren van de stof ook theorielessen aan. Net zoals met de hierboven beschreven inschalingstest komt er een docent bij je langs die aan de hand van jouw niveau en leertempo een plan opstelt. Vervolgens plannen jullie samen een aantal afspraken in waarin de theorie behandeld zal worden. De kosten van deze begeleiding bedragen €15,- per uur.

Wat betekent Rijopleiding in Stappen?

Rijschool Rotterdam Botlek biedt naast de standaard rijlessen en rijopleidingen ook de Rijopleiding in Stappen (RIS) aan. Dit is een moderne variant van de traditionele rijopleidingen die ervoor zorgt dat jij snel en veilig je rijbewijs kunt halen. De Rijopleiding in Stappen is opgedeeld in vier fasen, waardoor je uiteindelijk heel goed voorbereid het verkeer in gaat. Hieronder zie je uit welke vier modulen de Rijopleiding in Stappen bestaat.

  1. Het bedienen en beheersen van het voertuig
  2. Het uitvoeren van eenvoudige manoeuvres en verkeerssituaties
  3. Complexe voertuigbediening en het beheersen van complexe manoeuvres en situaties
  4. Veilige en verantwoord deelnemen aan het verkeer

Elke module wordt afgerond met een toets. Deze toets kun je afronden met een voldoende of een onvoldoende. Mocht je één van deze toetsen onverhoopt onvoldoende afronden, geeft je rijinstructeur je de nodige tips en adviezen om de volgende toetsen wél met een voldoende af te sluiten. De eerste twee toetsen worden afgenomen door je rijinstructeur van Rijschool Rotterdam Botlek, de derde en vierde neemt het CBR af. De toets aan het eind van de derde module kun je vergelijken met de tussentijdse toets en de vierde met het uiteindelijke rijexamen.

Scripts

Elke module bestaat uit een aantal gebruiksaanwijzingen (scripts). Deze scripts beschrijven precies wat je moet doen per handeling, zoals bijvoorbeeld het schakelen, de hellingproef, inhalen en het rijden onder moeilijke omstandigheden. Eigenlijk is het een soort checklist, waardoor je bij elke handeling precies weet welke stappen je moet uitvoeren en wat er van je verwacht wordt. Als bijkomend voordeel begrijpen jij, je rijinstructeur van Rijschool Rotterdam en de examinator elkaar beter, omdat voor iedereen duidelijk is waar een bepaalde handeling precies uit moet bestaan.

Waarom Rijschool Rotterdam?

Bij Rijschool Rotterdam Botlek werken zeer ervaren rijinstructeurs die alle leerlingen met zeer veel geduld en de benodigde vakkennis begeleiden naar hun rijbewijs. Autorijschool Botlek is daarnaast een BOVAG gecertificeerde rijschool. Onze rijinstructeurs passen zich helemaal aan aan jouw schema, dus je kunt zelf bepalen wanneer en hoe laat je lest. De rijinstructeurs van Rijschool Rotterdam halen je altijd thuis op en brengen je na afloop van de les ook weer thuis. Daarnaast zijn al onze auto’s rookvrij, goed onderhouden en schoon dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je in een vieze, stinkende auto zult rijden!

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,2! Door op deze link te klikken kun je zien wat anderen over Rijschool Rotterdam zeggen.  

Rijschool Rotterdam Botlek rijdt ook in Spijkenisse, Poortugaal, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Hellevoetsluis, Rozenburgh, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Brielle en Barendrecht.

Video Rijschool Rotterdam

Autorijschool Botlek

Bij ons kan je autorijlessen volgen in je eigen woonplaats: Rotterdam. Dit zijn de voordelen die je bij ons hebt:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht

Rijschool Rotterdam

Rijlespakket (1) incl. 10% korting

10 rijlessen a 50 minuten
CBR examen
Eigen verklaring

Nu €500

Rijlespakket (2)

25 rijlessen a 50 minuten
CBR examen
Eigen verklaring

Nu €1060

Rijlespakket (3)

35 rijlessen a 50 minuten
CBR examen
Eigen verklaring

Nu €1400

Rijschool Rotterdam logo's

© Copyright - Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek