Autorijschool Botlek is dé rijschool van Rotterdam

Rijbewijs halen? Rijschool Rotterdam!

Autorijschool Botlek is dé rijschool van Rotterdam. Al ruim 15 jaar geven wij rijlessen in de regio Rotterdam waardoor wij inmiddels in deze regio een begrip zijn te noemen. Ben je in Rotterdam of omgeving op zoek naar een rijschool waarbij je fijne rijlessen kunt volgen? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Lees dus snel verder!

 

9.4

Leuke en gezellig tijd

Je krijgt een hele goede band met hem en goede uitleg als je wat fouts doet legt hij het uit en doet hij het opnieuw met je. Er zal geen les voorbij gaan dat je niks nieuws leert. Echt waarde voor je geld en een aanrader
- Spijkenissa - 28 februari 2023

Fijne rijschool, die ik iedereen zou aanbevelen.

Abid is een hele fijne instructeur waar je op een ontspannen manier veel van kan leren. Mede door hem heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Nog een voordeel is dat je in een hele mooie auto rijd.
- Spijkenisse - 2 februari 2023

Hele fijne ervaring

Het is een fijne rijschool. Als je wat fouten maakt blijven ze rustig en helpen ze je op een goede en fijne manier.
- Spijkenisse - 18 januari 2023

Geweldig

Geweldige lessen gehad een top instructeur hij neemt echt de tijd voor hij als je iets niet goed doet dan gaat die echt met je praten hoe je het beter kan doen en hij gaat pas verder met de volgende onderdelen als je die ene goed doet
- Spijkenisse - 13 januari 2023

Heel goed!

Mijn ervaring bij Autorijschool Botlek is heel goed. Op 17 augustus 2022 heb ik mijn rijbewijs gehaald. En de instructeur weet goed waar die mee bezig is en stelt de lesdoelen goed af op de examenkandidaat!
- Hoogvliet Rotterdam - 17 augustus 2022

Kon me geen betere rijschool wensen, ik 1 keer geslaagd!

In 1 keer mijn rijbewijs gehaald, dankzij deze topcoach. Ondanks dat de lessen heel erg gezellig waren heb ik er heel veel van geleerd. Een echte aanrader voor als jij je rijbewijs wilt halen. : )
- Spijkenisse - 15 juni 2022

Top instructeur!

Ik ben goed begeleid richting het praktijk examen, waardoor ik deze in 1 keer heb kunnen halen. Ik voel me zelfverzekerd om zelf veilig kilometers te gaan maken.
- Heenvliet - 11 mei 2022

Zonder rijschool botlek had ik nooit m’n rijbewijs gehaald! 10/10

.
- Spijkenisse - 10 mei 2022

leuke lessen

Altijd lachen met abid, de lessen waar ook goed.
- Rozenburg - 10 maart 2022

Fijne en leerzame ervaring

Tijdens de lessen kan je alles vragen, niks is teveel gevraagd. Fijn dat er demonstraties werden gegeven om een beter beeld te krijgen. Een grapje tussendoor gebeurde regelmatig 🙂 er werd echt tijd aan je besteed.
- Spijkenisse - 9 februari 2022

Gezellige lessen waar je hard moet werken!

Ik vond de lessen super fijn bij Abid, we konden goed kletsen maar ook serieus zijn wanneer het nodig was. Sommige lessen gingen beter dan anderen maar het fijne is dat het altijd besproken werd en de volgende les werd er gewerkt aan wat verbeterd moest worden. Uiteindelijk ben ik in 1 keer geslaagd dus ik zou het zeker aanraden om hier te gaan rijden!
- Spijkenisse - 3 januari 2022

Een super fijne ervaring en goede persoonlijke lessen.

Super fijne ervaring bij Rijschool Botlek. Instructeur legt goed de basis uit en gaat vervolgens erg persoon gericht aan het werk, hierdoor werk je echt aan de handelingen waarin nodig. Daarnaast is hij erg vriendelijk en maakt graag een praatje waardoor je je snel op je gemakt voelt.
- Spijkenisse - 16 december 2021

Geweldig

Super fijne instructeur en je kan lachen tijdens de rijlessen!
- Rozenburg - 15 november 2021

Ik ben goed opgeleid en heb een hele leuke tijd gehad.

Fijne instructeur met goede uitleg en handige tips. De instructeur is heel behulpzaam, denkt goed met je mee en zorgt voor een fijne sfeer.
- Heenvliet - 22 oktober 2021

Gezellig en leerzaam tegelijk!

Mijn doorgebrachte uren in de auto bij Abid zijn erg leerzaam geweest. Hij begint met de basis en bekijkt vanuit daar waar hij voor jou op maat extra aandacht aan moet besteden. Door de kracht van herhaling en het schetsen van goede voorbeeldsituaties maakt hij je bewust van de nodige onderdelen, met als enige doel je te laten slagen voor je rijexamen. Hierdoor is het mij gelukt om in 1 keer voor mijn examen te slagen. Daarnaast is hij zeer fijn gezelschap! Je brengt immers toch de nodige uren met elkaar door in de auto.
- Spijkenisse - 11 september 2021

Fijne rijschool super veel van geleerd!

Heb altijd les van Abid gehad, hij leert je snel alles aan en vooral veilig! Super fijne auto ook! Echt een aanrader om bij hem te lessen. Heb het naar me zin gehad! En mn rijbewijs in de pocket! Nou wat wil je nog meer??
- Brielle - 21 juli 2021

Perfect

Heel erg duidelijk en goeie uitleg overal bij
- Spijkenisse - 24 juni 2021

Uitstekende instructeur

Abid maakt echt tijd voor je en geeft maatwerk les. Hij is betrokken bij zijn leerlingen. Door middel van demo’s en daarna oefening werkt hij stapsgewijs naar het examen toe. Een betrouwbare, professionele instructeur die je optimaal klaarstoomt om af te rijden. Dankzij hem het vertrouwen kunnen vinden. Plus, je mag rijden in een super-de-luxe BMW, wat wil je nog meer?!
- Spijkenisse - 20 april 2021

Met geduld me veilig leren rijden.

Afgelopen zaterdag in 1x mijn rijbewijs gehaald. In deze corona tijd, met onderbrekingen in het lessen. Begeleid op een manier die mij raakte. Me zo klaargestoomd voor het examen. Bedankt!
- Rotterdam - 19 april 2021

Top rijschool!

Hele fijne rijlessen gehad bij Abid. Abid zorgt voor een prettige sfeer en doet zijn uiterste best voor je! Vandaag geslaagd! Top gozer en top rijschool !!
- Spijkenisse - 14 april 2021

Top

Ik heb erg genoten bij het lessen en heb echt alles geleerd met abid heb ik kunnen lachen gieren brullen tijdens het lessen maar leerde tegelijkertijd heb me dus ook altijd op mijn gemak gevoeld.
- Spijkenisse - 12 april 2021

Super leuke en fijne rijschool waarbij alles op de juiste manier wordt geleerd

Bij Autorijschool Botlek wordt je op een leuke en fijne manier begeleid om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. De lessen zijn altijd van hoogstaande kwaliteit en er wordt op een fijne en informele manier gecommuniceerd.
- Spijkenisse - 7 december 2020

Fijne rijschool

De lessen waren heel fijn bij Abid. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en het was altijd heel gezellig in de auto. Dankzij Abid ben ik in een keer geslaagd. Super!
- Zuidland - 8 november 2020

Goede rijinstructeur die weet wat hij doet!

Ik ben erg tevreden over de rijlessen. Abid nam altijd goed de tijd om dingen uit te leggen. Het uitleggen deed hij ook op een geschikte manier. Abid zorgt verder ook voor een prettige sfeer tijdens de rijles. Abid is verder ook flexibel met het inplannen van lessen.
- Spijkenisse - 6 november 2020

Goede rijinstructeur die weet wat hij doet!

Ik ben erg tevreden over de aanpak tijdens de rijlessen. We werkten aan wat nodig was, zodat de tijd optimaal benut werd. Verder is het altijd gezellig tijdens de lessen en is het inplannen van een nieuwe les erg flexibel.
- Spijkenisse - 21 september 2020

Super fijne en gezellige instructeur

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Abid. Het idee om na de rijlessen zelf de weg op te gaan, geeft me een zeker gevoel en alleen gezonde spanning. Ik kan niet wachten om een autootje te kopen en de weg op te gaan! Mijn rijbewijs heb ik gehaald bij mijn 2e examen.
- Ou-Beijerland - 25 augustus 2020

Geduldig, zeer bekwaam, betrouwbaar

Rij-instructeur Abid is buiten zeer bekwaam ook heel geduldig met de leerlingen en heeft mij niet alleen leren rijden maar ook geleerd om het overige verkeer te begrijpen. Hij kijkt echt naar de leerling en past de lessen per persoon aan. Ben blij dat ik zoveel heb kunnen leren en nu met een goed gevoel van zelfvertrouwen de weg op kan.
- Spijkenisse - 16 augustus 2020

Uitstekend!!!

Ik ben van een andere rijschool naar autorijschool Botlek gekomen. Wat een top instructeur heb ik hier getroven!! Super fijne en persoonlijke lessen. Dank voor de goede en duidelijke lessen!!
- Rozenburg - 18 maart 2020

Goed aandacht van rij instruktuur

Als je ergens mee vast loop wordt er altijd veel aandacht besteed om je te helpen verder te komen
- rotterdam - 14 januari 2020

Top rijschool!

10 jaar geleden geslaagd via autorijschool botlek, nu is mijn vrouw hier geslaagd (theorieles + praktijkles) ! Vriendelijke en ervaren rij instructeur.
- Spijkenisse - 4 december 2019
130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Gratis proefles bij rijschool Spijkenisse Botlek.

* Bij afname van een lespakket

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en bepaal je samen met de rijinstructeur welk lespakket geschikt is. Kom je na de proefles bij ons lessen? Dan is de proefles GRATIS anders wordt er €45  in rekening gebracht.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je gegevens achter laten. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

Vraag proefles aan

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Rijlessen volgen op jouw eigen tempo

Het fijne aan deze rijschool in Rotterdam is dat bij ons je leeftijd en of rijkwaliteit geen rol speelt. Vind je het misschien een beetje spannend om te gaan autorijden of wil je na een lange pauze weer beginnen met rijlessen? Bij ons is dat allemaal geen probleem! Wij kunnen namelijk dankzij onze jarenlange ervaring elke kandidaat opleiden tot een verstandige en zelfverzekerde automobilist. Naast dat al onze rijinstructeurs veel ervaring hebben in het geven van rijlessen, zijn zij ook nog eens enorm geduldig. Hierdoor weet je bij ons zeker dat je kwalitatief goede lessen zult krijgen, maar ook dat je op een fijne manier en in jouw eigen tempo jouw autorijbewijs kunt halen.

Waarom rijlessen volgen bij deze rijschool in Rotterdam?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor Autorijschool Botlek. Dat zijn:

• Elke instructeur begeleid je op een geduldige en efficiënte manier;
• Tijdens elke rijles heerst er een fijne en gemoedelijke sfeer;
• De rijlessen worden op jouw tempo aangepast;
• Je hebt de keuze uit zowel losse lessen als pakketten;
• Je hebt de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen.

  Rijlespakketten

  Rijlespakket 1


  Normaal €675

  Nu €645


  15 rijlessen van 50 min.


  Gratis proefles bij lespakket.


  Exclusief examen.


  Rijlespakket 2


  Normaal €1125

  Nu €1075


  25 lessen van 50 minuten.


  Gratis proefles bij lespakket.


  Exclusief examen.


  Rijlespakket 3


  Normaal €1575

  Nu €1505


  35 lessen van 50 minuten.


  Gratis proefles bij lespakket.


  Exclusief examen.


  Alleen les van ervaren en deskundige instructeurs

  Bij Autorijschool Botlek vinden wij het dus erg belangrijk dat je op jouw eigen tempo de rijvaardigheden onder de knie kunt krijgen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat al onze kandidaten goede en verstandige verkeersdeelnemers worden die op de weg absoluut geen gevaar voor andere weggebruikers zullen vormen. Daarom krijg je bij ons alleen les van ervaren en deskundige instructeurs.

  Welke voertuigen mag je met een autorijbewijs besturen?

  Uiteraard volg je autorijlessen om uiteindelijk jouw rijbewijs te kunnen halen. Als je slaagt voor jouw theorie-examen en praktijkervaring, krijg je rijbewijs B. Bij het behalen van dit rijbewijs, wordt ook de categorie AM op je rijbewijs bijgeschreven. Hierdoor mag je naast een auto ook andere voertuigen besturen, zoals de speed-pedelec, snoerfiets, bromfiets, brommobiel en scooter. Daarnaast mag je met een rijbewijs B busjes en auto’s besturen, als het totaalgewicht niet meer dan 3.500 kg is. Je mag met een rijbewijs B echter niet meer dan 8 medepassagiers vervoeren.

  Met een autorijbewijs mag je ook met een aanhanger rijden. Echter mag het gewicht van de aanhanger en oplegger niet meer dan 750 kg zijn. Het gewicht van de auto en aanhanger samen mag niet meer dan 3.500 kg zijn. Heb je eenmaal jouw rijbewijs gehaald? Dan kun je er dus veel meer voertuigen mee besturen dan een auto alleen. Reden genoeg dus om zo snel mogelijk met rijlessen te starten bij deze rijschool in Rotterdam!

  Benieuwd geworden naar Autorijschool Botlek? Vraag een proefles aan!

  Ben je benieuwd geworden naar deze rijschool in Rotterdam? Dan wil je vast eerst ervaren hoe een rijles bij onze gaat. Om een goed beeld van onze rijlessen te krijgen, kun je een gratis proefles aanvragen. Een proefles wordt op net zo’n manier gegeven als een ‘echte’ rijles. Het is dus een mooie manier om kennis te maken met 1 van onze instructeurs en de manier waarop wij onze rijlessen geven.

  Daarnaast krijgt de instructeur tijdens een proefles ook een goed beeld van jou. Hij kan dankzij de proefles namelijk inschatten hoe goed jouw verkeersinzicht al is en hoe jouw rijvaardigheden zijn. Daardoor kan hij ook inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben en jou vertellen welk pakket het beste bij jou zal passen.

  Wat is een proefles precies?

  Een proefles is een les, waarbij je kan kijken of de aangeboden les je bevalt. Een proefles is net zo’n goede les als ieder andere rijles. De instructeur zal je tijdens deze les namelijk net zo goed instrueren als dat hij tijdens een standaard rijles zal zijn. Het enige verschil tussen een proefles en een ‘gewone’ rijles is dat je bij een proefles nergens aan vast zit. Je bent officieel nog geen kandidaat van de rijschool, zit niet vast aan een lespakket en kunt dus altijd na de les bepalen of je inderdaad rijlessen bij de autorijschool gaat volgen of niet. 

  Wat gebeurt er tijdens een proefles?

  Tijdens de proefles maak je kennis met een instructeur van de autorijschool waarbij je de proefles afneemt. Dit is meestal de instructeur die je ook krijgt als je besluit om bij de betreffende autorijschool te starten met rijlessen. Tijdens de proefles mag je gewoon zelf al achter het stuur kruipen. Afhankelijk van jouw verkeersinzicht en rijvaardigheden, zal de instructeur verdere invulling geven aan de rijles. Daarnaast kun je voor, tijdens en na de proefles altijd vragen over de rijlessen, lespakketten, betalingen enzovoorts aan de instructeur stellen als je die hebt.

  Waarom een proefles nemen bij rijschool Rotterdam

  Een proefles is de ultieme gelegenheid om kennis te maken met deze rijschool in Rotterdam, de lesauto en de instructeur en zijn manier van lesgeven. Een proefles geeft je dus een goed beeld van hoe straks de daadwerkelijke autorijlessen zullen zijn. Zoals we hierboven al benoemden, zit je na een proefles nergens aan vast. Bevalt je iets niet? Dan kun je dus altijd kiezen voor een andere rijschool. 

  Onze instructeur krijgt een goed beeld van jou!

  Net zoals dat jij een goed beeld krijgt van de autorijlessen van deze rijschool in Rotterdam, krijgt onze instructeur dankzij een proefles juist weer een goed beeld van jou. Tijdens de proefles zal de instructeur namelijk goed letten op in hoeverre jij al de rijvaardigheden onder de knie hebt en in hoeverre jouw verkeersinzicht al is ontwikkeld. Aan de hand van zijn bevindingen, kan hij inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Dankzij deze inschatting, weet hij ook welk lespakket je het beste kunt nemen. Hierdoor weet jij weer hoeveel geld je ongeveer zult kwijt zijn aan rijlessen, als je besluit om inderdaad bij ons te gaan lessen. En dat is natuurlijk ontzettend handig! 

  Wat gebeurt er na een proefles?

  Na de proefles zal de instructeur aan jou vragen hoe je de rijles vond gaan. Hij zal je ook vertellen wat hem is opgevallen en hoeveel rijlessen hij denkt dat je nodig zult hebben. Daarnaast zal de instructeur uiteraard ook graag willen weten of je besluit om onze rijschool te starten met het volgen van autorijlessen. Wanneer je inderdaad besluit om bij Autorijschool Botlek te starten, kunnen de autorijlessen officieel gaan beginnen!

  Vragen? Neem contact met ons!

  Zoals je ziet, zijn er genoeg redenen om te kiezen voor deze rijschool in Rotterdam. Heb je nog vragen of wil je graag een gratis proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij maken graag kennis met je!

  Autorijschool Botlek in Spijkenisse

  Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

  Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

  Neem contact op

  © Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
  Chat openen
  1
  Whatsapp ons