Rijschool Zuidland

Rijbewijs halen? Rijschool Zuidland

Rijschool Zuidland- Wil jij je rijbewijs halen en zoek je een rijschool in Zuidland? Dat kan bij rijschool Botlek. Natuurlijk is het belangrijk dat je op een verantwoorde, veilige manier snel je rijbewijs haalt, maar dit wil je het liefst zo voordelig mogelijk. Waar kan dat beter dan in je eigen omgeving? Wij begeleiden je zo goed mogelijk door middel van een, op maat gemaakt, lesplan. Kijk naar de beoordelingen en recensies van onze geslaagde leerlingen.

Bovag Autorijschool Botlek is een gecertificeerde Bovag rijschool die in en rondom Zuidland theorie-, praktijklessen en spoedcursussen geeft vanaf 16,5 jaar. Als je moeite hebt met het leren van de theorie hebben wij de oplossing. Een gediplomeerde theorieleraar kan bij jou thuis theorie les geven, zodat je op een zelfverzekerde manier onderweg kan gaan naar jouw rijbewijs!

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Spoedcursus bij rijschool Zuidland

Wanneer je bij rijschool Botlek rijlessen wilt afnemen kan je ervoor kiezen dit door middel van losse lessen te doen of een lespakket af te nemen. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een pakket en hier later nog losse lessen aan toevoegen.

Wij geven les in:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw-Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Inschalingstest

Van te voren kan je ook een inschalingstest afnemen. We kijken dan naar jouw niveau, maar het is voor jou ook direct een goede manier om te kijken wat je er van vindt.

Ook kun je op deze manier al kennis maken met je rijinstructeur. Mocht er geen match zijn tussen jou en de instructeur, dan kunnen we jou altijd aan een andere instructeur koppelen. Dus zoek jij een rijschool in Zuidland? Kom gerust een proefles inplannen!

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.


Exclusief examen


Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Autorijschool Botlek in Zuidland

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Zuidland. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by