Rijschool Zuidland

Rijbewijs halen? Rijschool Zuidland

Rijschool Zuidland- Wil jij je rijbewijs halen en zoek je een rijschool in Zuidland? Dat kan bij rijschool Botlek. Natuurlijk is het belangrijk dat je op een verantwoorde, veilige manier snel je rijbewijs haalt, maar dit wil je het liefst zo voordelig mogelijk. Waar kan dat beter dan in je eigen omgeving? Wij begeleiden je zo goed mogelijk door middel van een, op maat gemaakt, lesplan. Kijk naar de beoordelingen en recensies van onze geslaagde leerlingen.

Bovag Autorijschool Botlek is een gecertificeerde Bovag rijschool die in en rondom Zuidland theorie-, praktijklessen en spoedcursussen geeft vanaf 16,5 jaar. Als je moeite hebt met het leren van de theorie hebben wij de oplossing. Een gediplomeerde theorieleraar kan bij jou thuis theorie les geven, zodat je op een zelfverzekerde manier onderweg kan gaan naar jouw rijbewijs!

[kiyoh-klantenvertellen]

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €675

Nu €645


15 rijlessen van 50 min.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Rijlespakket 2


Normaal €1125

Nu €1075


25 lessen van 50 minuten.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Rijlespakket 3


Normaal €1575

Nu €1505


35 lessen van 50 minuten.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Rijlessen bij rijschool Zuidland

Wanneer je bij rijschool Botlek rijlessen wilt afnemen kan je ervoor kiezen dit door middel van losse lessen te doen of een lespakket af te nemen. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een pakket en hier later nog losse lessen aan toevoegen.

Wij geven les in:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw-Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Proefles bij rijschool Zuidland Botlek

Van te voren kan je ook een proefles afnemen. We kijken dan naar jouw niveau, maar het is voor jou ook direct een goede manier om te kijken wat je er van vindt.

Ook kun je op deze manier al kennis maken met je rijinstructeur. Mocht er geen match zijn tussen jou en de instructeur, dan kunnen we jou altijd aan een andere instructeur koppelen. Dus zoek jij een rijschool in Zuidland? Plan gerust een proefles in.

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Proefles aanvragen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
1
Whatsapp ons