Rijschool Hoogvliet

Rijbewijs halen? Rijschool Hoogvliet!


Rijschool Hoogvliet – Autorijlessen volgen in Hoogvliet doe je bij Autorijschool Botlek. Bij Autorijschool Botlek weten we dat het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen alle rijscholen in Hoogvliet. Goedkope autorijlessen hoeven niet per definitie slecht te zijn. Autorijden moet je leren op een veilige en zelfstandige wijze en waar kan dat beter dan in je eigen woonplaats Hoogvliet? Bekijk alle beoordelingen en recensies van lovende oud-leerlingen.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Auto theorie leren

Onze Bovag gecertificeerde autorijschool biedt zowel theorie, praktijklessen en spoedcursussen aan rondom Hoogvliet voor ouderen en jongeren vanaf 16,5 jaar. Heb je moeite met het leren van de theorie? Dan is het mogelijk om individuele theorielessen te volgen bij een gediplomeerde leraar die jou bij jou thuis klaar komt stomen voor je CBR theorie examen. Dus zoek jij een goede rijschool in Hoogvliet? Neem contact met ons op!

Rijschool Hoogvliet – Rijles pakketten

Rijlessen in Hoogvliet kun je volgen in de vorm van losse lessen en goedkope rijles pakketten. De Rijschool bepaalt in samenspraak met jou welk pakket het meest geschikt is en gaat samen met jou aan de slag, zodat jij jouw rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Het is ook mogelijk om eerst een inschalingstest te doen in je eigen woonplaats. Zo kan je alvast kijken wat je er van vindt en of je rijinstructeur een goede match is. Wanneer je niet tevreden bent horen wij dit natuurlijk graag. Dan kunnen we kijken of wellicht een andere rijinstructeur een betere match is.

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.
Exclusief examen

Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.
Exclusief examen

Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.
Exclusief examen

Wij geven les in:

Rotterdam / Spijkenisse /Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal /Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg

Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Rijschool hoogvliet

Autorijschool Botlek in Hoogvliet

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Hoogvliet. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen. Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by