Rijschool Hoogvliet

Rijbewijs halen? Rijschool Hoogvliet!

Met ruim vijftien jaar ervaring is Rijschool Hoogvliet Botlek een begrip geworden in de regio Hoogvliet. Onze geduldige, enthousiaste en zeer vakkundige rijinstructeurs hebben in die vijftien jaar al heel wat lessen verzorgd en met succes.

Bij Autorijschool Botlek vinden we het belangrijk dat iedereen, ongeacht leeftijd en/of rijkwaliteit, op een geduldige en efficiënte manier bijgestaan wordt tijdens de rijlessen.

[kiyoh-klantenvertellen]

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Auto theorie leren

Onze Bovag gecertificeerde autorijschool biedt zowel theorie, praktijklessen en spoedcursussen aan rondom Hoogvliet voor ouderen en jongeren vanaf 16,5 jaar. Heb je moeite met het leren van de theorie? Dan is het mogelijk om individuele theorielessen te volgen bij een gediplomeerde leraar die jou bij jou thuis klaar komt stomen voor je CBR theorie examen.

Dus zoek jij een goede rijschool in Hoogvliet? Neem contact met ons op!

Rijschool Hoogvliet – Rijles pakketten

Rijlessen in Hoogvliet kun je volgen in de vorm van losse lessen en goedkope rijles pakketten. De Rijschool bepaalt in samenspraak met jou welk pakket het meest geschikt is en gaat samen met jou aan de slag, zodat jij jouw rijbewijs zo snel mogelijk haalt.

Het is ook mogelijk om eerst een proefles aan te vragen in Hoogvliet. Zo kan je alvast kijken wat je er van vindt en of je rijinstructeur een goede match is.

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €675

Nu €645


15 rijlessen van 50 min.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Rijlespakket 2


Normaal €1125

Nu €1075


25 lessen van 50 minuten.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Rijlespakket 3


Normaal €1575

Nu €1505


35 lessen van 50 minuten.


Gratis proefles bij lespakket.


Exclusief examen.


Rijles in:

Rotterdam / Spijkenisse /Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon / Poortugaal /Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Proefles aanvragen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chat openen
1
Whatsapp ons