TARIEVEN

Onze tarieven

Autorijschool Botlek Is met zijn tarieven zeer fair met prijs en kwaliteit, ben je benieuwd naar onze tarieven van 2023. Lees dus snel verder! 

 

Onze Tarieven:

Proefles ( 60 min ) € 45,00
Les ( 50 min ) € 45,00
Les ( 60 min ) € 50,00
Praktijkexamen CBR € 270,00
Tussentijdse toets CBR € 187,00
Nader Onderzoek BNOR € 308,00
Faalangst examen CBR € 319,00
Proefles gratis bij een pakket

 

 

Waarom rijlessen volgen bij deze rijschool?

 

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor Autorijschool Botlek. Dat zijn:

• Elke instructeur begeleid je op een geduldige en efficiënte      manier;
• Tijdens elke rijles heerst er een fijne en gemoedelijke sfeer;
• De rijlessen worden op jouw tempo aangepast;
• Je hebt de keuze uit zowel losse lessen als pakketten;
• Je hebt de mogelijkheid om een proefles te volgen LET OP! is niet gratis .

  Rijlespakketten

  Rijlespakket 1


  Normaal €675

  Nu €645


  15 rijlessen van 50 min.


  Gratis proefles bij lespakket.


  Exclusief examen.


  Rijlespakket 2


  Normaal €1125

  Nu €1075


  25 lessen van 50 minuten.


  Gratis proefles bij lespakket.


  Exclusief examen.


  Rijlespakket 3


  Normaal €1575

  Nu €1505


  35 lessen van 50 minuten.


  Gratis proefles bij lespakket.


  Exclusief examen.


  Alleen les van ervaren en deskundige instructeurs

  Bij Autorijschool Botlek vinden wij het dus erg belangrijk dat je op jouw eigen tempo de rijvaardigheden onder de knie kunt krijgen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat al onze kandidaten goede en verstandige verkeersdeelnemers worden die op de weg absoluut geen gevaar voor andere weggebruikers zullen vormen. Daarom krijg je bij ons alleen les van ervaren en deskundige instructeurs.

  Welke voertuigen mag je met een autorijbewijs besturen?

  Uiteraard volg je autorijlessen om uiteindelijk jouw rijbewijs te kunnen halen. Als je slaagt voor jouw theorie-examen en praktijkervaring, krijg je rijbewijs B. Bij het behalen van dit rijbewijs, wordt ook de categorie AM op je rijbewijs bijgeschreven. Hierdoor mag je naast een auto ook andere voertuigen besturen, zoals de speed-pedelec, snoerfiets, bromfiets, brommobiel en scooter. Daarnaast mag je met een rijbewijs B busjes en auto’s besturen, als het totaalgewicht niet meer dan 3.500 kg is. Je mag met een rijbewijs B echter niet meer dan 8 medepassagiers vervoeren.

  Met een autorijbewijs mag je ook met een aanhanger rijden. Echter mag het gewicht van de aanhanger en oplegger niet meer dan 750 kg zijn. Het gewicht van de auto en aanhanger samen mag niet meer dan 3.500 kg zijn. Heb je eenmaal jouw rijbewijs gehaald? Dan kun je er dus veel meer voertuigen mee besturen dan een auto alleen. Reden genoeg dus om zo snel mogelijk met rijlessen te starten bij deze rijschool in Rotterdam!

  Benieuwd geworden naar Autorijschool Botlek? Vraag een proefles aan!

  Ben je benieuwd geworden naar deze rijschool in Rotterdam? Dan wil je vast eerst ervaren hoe een rijles bij onze gaat. Om een goed beeld van onze rijlessen te krijgen, kun je een proefles aanvragen. Een proefles wordt op net zo’n manier gegeven als een ‘echte’ rijles. Het is dus een mooie manier om kennis te maken met 1 van onze instructeurs en de manier waarop wij onze rijlessen geven.

  Daarnaast krijgt de instructeur tijdens een proefles ook een goed beeld van jou. Hij kan dankzij de proefles namelijk inschatten hoe goed jouw verkeersinzicht al is en hoe jouw rijvaardigheden zijn. Daardoor kan hij ook inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben en jou vertellen welk pakket het beste bij jou zal passen.

  Wat is een proefles precies?

  Een proefles is een les, waarbij je kan kijken of de aangeboden les je bevalt. Een proefles is net zo’n goede les als ieder andere rijles. De instructeur zal je tijdens deze les namelijk net zo goed instrueren als dat hij tijdens een standaard rijles zal zijn. Het enige verschil tussen een proefles en een ‘gewone’ rijles is dat je bij een proefles nergens aan vast zit. Je bent officieel nog geen kandidaat van de rijschool, zit niet vast aan een lespakket en kunt dus altijd na de les bepalen of je inderdaad rijlessen bij de autorijschool gaat volgen of niet. 

  Wat gebeurt er tijdens een proefles?

  Tijdens de proefles maak je kennis met een instructeur van de autorijschool waarbij je de proefles afneemt. Dit is meestal de instructeur die je ook krijgt als je besluit om bij de betreffende autorijschool te starten met rijlessen. Tijdens de proefles mag je gewoon zelf al achter het stuur kruipen. Afhankelijk van jouw verkeersinzicht en rijvaardigheden, zal de instructeur verdere invulling geven aan de rijles. Daarnaast kun je voor, tijdens en na de proefles altijd vragen over de rijlessen, lespakketten, betalingen enzovoorts aan de instructeur stellen als je die hebt.

  Waarom een proefles nemen bij rijschool Rotterdam

  Een proefles is de ultieme gelegenheid om kennis te maken met deze rijschool in Rotterdam, de lesauto en de instructeur en zijn manier van lesgeven. Een proefles geeft je dus een goed beeld van hoe straks de daadwerkelijke autorijlessen zullen zijn. Zoals we hierboven al benoemden, zit je na een proefles nergens aan vast. Bevalt je iets niet? Dan kun je dus altijd kiezen voor een andere rijschool. 

  Onze instructeur krijgt een goed beeld van jou!

  Net zoals dat jij een goed beeld krijgt van de autorijlessen van deze rijschool in Rotterdam, krijgt onze instructeur dankzij een proefles juist weer een goed beeld van jou. Tijdens de proefles zal de instructeur namelijk goed letten op in hoeverre jij al de rijvaardigheden onder de knie hebt en in hoeverre jouw verkeersinzicht al is ontwikkeld. Aan de hand van zijn bevindingen, kan hij inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Dankzij deze inschatting, weet hij ook welk lespakket je het beste kunt nemen. Hierdoor weet jij weer hoeveel geld je ongeveer zult kwijt zijn aan rijlessen, als je besluit om inderdaad bij ons te gaan lessen. En dat is natuurlijk ontzettend handig! 

  Wat gebeurt er na een proefles?

  Na de proefles zal de instructeur aan jou vragen hoe je de rijles vond gaan. Hij zal je ook vertellen wat hem is opgevallen en hoeveel rijlessen hij denkt dat je nodig zult hebben. Daarnaast zal de instructeur uiteraard ook graag willen weten of je besluit om onze rijschool te starten met het volgen van autorijlessen. Wanneer je inderdaad besluit om bij Autorijschool Botlek te starten, kunnen de autorijlessen officieel gaan beginnen!

  Vragen? Neem contact met ons!

  Zoals je ziet, zijn er genoeg redenen om te kiezen voor deze rijschool in Rotterdam. Heb je nog vragen of wil je graag een proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij maken graag kennis met je!

  Autorijschool Botlek in Spijkenisse

  Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

  Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Proefles aanvragen*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Chat openen
  1
  Whatsapp ons