Snel je autorijbewijs halen?

IK WIL EEN INSCHALINGSTEST VOLGEN

Dat kan! Volg een vrijblijvende inschalingstest

en kom erachter welke aanpak bij jou past!

Rijschool Rhoon auto
Rijschool Rhoon rijles

Rijschool Rhoon helpt je slagen!

Wij weten dat het heel erg lastig is om een geschikte rijschool te kiezen. Wij verzekeren jou dat je bij Rijschool Rhoon aan het juiste adres bent! Onze Bovag gecertificeerde rijschool maakt het namelijk mogelijk dat jij op een veilige en zelfstandige wijze leert autorijden, zonder dat je in de problemen komt bij een eventueel faillissement. Onze oud-leerlingen zijn ontzettend enthousiast over rijschool Rhoon. Lees hun beoordelingen en recensies en twijfel niet langer bij het kiezen van een rijschool.

Problemen met het leren van de theorie?

Rijschool Rhoon biedt verschillende theorie en praktijklessen op maat aan. Als je moeite hebt met leren is het mogelijk om individuele theorielessen te volgen bij één van onze gediplomeerde leraren die graag bij je thuiskomt om je te helpen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om een cursus via internet te volgen die je zo snel mogelijk klaarstoomt voor het CBR theorie examen.

De lespakketten van rijschool Rhoon

Je kunt er bij ons voor kiezen om losse rijlessen te nemen, maar we bieden ook zeer scherp geprijsde rijles pakketten aan. Rijschool Rhoon kijkt samen met jou welk pakket het best bij je past en gaat vervolgens aan de slag om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Natuurlijk kun je ook altijd eerst een inschalingstest nemen om te zien of het wel klikt met je rijinstructeur.

Wij geven ook les in:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

De voordelen van rijschool Rhoon

Bij ons kun je rijlessen volgen in Rhoon. Dit zijn de voordelen die je ervaart als je lest bij rijschool Rhoon:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht

© Copyright - Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek