Rijschool Rhoon

Rijbewijs halen? Rijschool Rhoon

Rijschool Rhoon – Wij weten dat het heel erg lastig is om een geschikte rijschool te kiezen. Wij verzekeren jou dat je bij Rijschool Rhoon aan het juiste adres bent! Onze Bovag gecertificeerde rijschool maakt het namelijk mogelijk dat jij op een veilige en zelfstandige wijze leert autorijden, zonder dat je in de problemen komt bij een eventueel faillissement.

Onze oud-leerlingen zijn ontzettend enthousiast over rijschool Rhoon. Lees hun beoordelingen en recensies en twijfel niet langer bij het kiezen van een rijschool.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Problemen met het leren van de theorie?

Rijschool Rhoon biedt verschillende theorie en praktijklessen op maat aan. Als je moeite hebt met leren is het mogelijk om individuele theorielessen te volgen bij één van onze gediplomeerde leraren die graag bij je thuiskomt om je te helpen.

Ook bieden wij de mogelijkheid aan om een cursus via internet te volgen die je zo snel mogelijk klaarstoomt voor het CBR theorie examen.

De lespakketten van rijschool Rhoon

Je kunt er bij ons voor kiezen om losse rijlessen te nemen, maar we bieden ook zeer scherp geprijsde rijles pakketten aan. Rijschool Rhoon kijkt samen met jou welk pakket het best bij je past en gaat vervolgens aan de slag om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.

Natuurlijk kun je ook altijd eerst een inschalingstest nemen om te zien of het wel klikt met je rijinstructeur.

Rijlespakketten

Rijlespakket 1


Normaal €600

Nu €510


15 rijlessen van 50 min.


Exclusief examen


Rijlespakket 2


Normaal €1150

Nu €850


25 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Rijlespakket 3


Normaal €1400

Nu €1190


35 lessen van 50 minuten.


Exclusief examen


Wij geven ook les in:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Poortugaal / Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Autorijschool Botlek

wordt beoordeeld met een

Gebaseerd op 96 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen >

Autorijschool Botlek in Rhoon

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Rhoon. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

© Copyright – Rijschool spijkenisse – Autorijschool botlek
1
Whatsapp ons
Powered by