Rijschool Zuidland

Ben je op zoek naar een Rijschool Zuidland? Autorijschool Botlek is gevestigd in Spijkenisse, maar we geven rijlessen in de hele regio. Ook in Zuidland kunnen wij je zeker helpen! Wij staan bekend om onze betaalbaarheid, deskundigheid en persoonlijke aanpak. Onze instructeurs hebben allemaal veel ervaring en de juiste papieren om jou zo optimaal mogelijk rijles te kunnen geven. We vinden het belangrijk dat jij op een goede en veilige manier je rijbewijs haalt!

Wil je onze rijlessen zelf komen ervaren? Vraag dan een proefles aan via de website.

 

Rijschool Zuidland | Autorijschool Botlek staat voor je klaar

 

Autorijles volgen bij onze rijschool in Spijkenisse kent vele voordelen. Je hebt een betrokken vaste instructeur, die samen met jou het rijbewijs gaat halen. Wij weten immers hoe belangrijk het is om goed en veilig te kunnen (en mogen) autorijden. Wij bieden autorijlessen tegen betaalbare tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een autorijles in de regio van Spijkenisse; Autorijschool Botlek is simpelweg jouw beste keuze.

Onze lessen duren 60 minuten en hier rekenen we 40 euro per uur voor. Als we je ergens moeten ophalen, dan is dat geen probleem. Geef 1 dag van tevoren het adres door waar we je op kunnen halen en we zorgen dat we er staan! Uiteraard wordt je daar na de les weer teruggebracht.

 

Meer informatie?

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar en geven je uitgebreid uitleg over onze diensten. Autorijschool Botlek staat voor je klaar!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons