Rijschool Spijkenisse Auto

 

Zoek je naar een rijschool Spijkenisse auto? Kom lessen bij Autorijschool Botlek! Snel en veilig de weg op. Snel jouw rijbewijs halen? Vraag nu naar de mogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende lespakketten mogelijk. Tijdens de eerste vrijblijvende proefles schatten we in hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om te kunnen slagen. Goed om te benoemen kun je ook losse lessen afnemen, als je bijvoorbeeld van een andere rijschool afkomt. Kom nu met ons in contact! Zien wij je snel?

 

Waarom kiezen voor Autorijschool Botlek?

Sinds 2003 zijn wij actief binnen Spijkenisse en omgeving. Goed om te benoemen is dat we ook rijlessen geven in Rotterdam! Wij snappen dat je graag snel, en veilig, je rijbewijs in handen wilt hebben. Dankzij Autorijschool Botlek haal jij deze op een verantwoordelijke manier. Wat kan je van ons verwachten?

Een instructeur die enthousiast de rijles geeft en vanzelfsprekend gekwalificeerd is 

Zelf de keuze maken over de hoeveelheid rijlessen en of je deze in pakketvorm afneemt of als losse les. Goed om te benoemen is dat pakketten voordeliger zijn.

Moeite met rijles? Alles gat in jouw eigen tempo. Geduldigheid staat bij ons hoog in het vaandel. 

Je ontvangt een gratis proefles zodra je een pakket afneemt

Faalangst

Rijlessen met faalangst kan voor degene in kwestie een grote blokkade zijn. Autorijschool Botlek uit Spijkenisse staat voor je klaar. Als je last hebt van faalangst kan het zijn dat je iedere rijles erg spannend vindt en ook bang bent om fouten te maken. Zoals eerder benoemd zijn onze instructeurs ontzettend geduldig en begrijpen jouw situatie. Je hoeft je geen zorgen te maken! Informeer naar de mogelijkheden.

 

Rijlessen bij Autorijschool Botlek Spijkenisse 

Professionele rijlessen op maat? Neem direct contact op met Autorijschool Botlek. Met een beoordeling van 9.3 zijn wij de beste keuze in Spijkenisse en omgeving. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze auto! Vul het contactformulier in of bel 0181-629519.

 

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons