Rijschool Rozenburg

Ben je op zoek naar een rijschool Rozenburg, om je rijbewijs bij te kunnen halen? Dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan van verschillende pakketten, waardoor er altijd een pakket bij zit wat aansluit bij jouw wensen. Het afnemen van een pakket is altijd goedkoper dan losse lessen. Jouw vaste rijinstructeur kijkt samen met jou welk pakket het beste bij jou past zodat je straks voldoende voorbereiding hebt gehad voor je rijexamen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen of vraag direct een proefles aan!

Rijschool Rozenburg | Autorijschool Botlek staat voor je klaar!

Wij vinden het heel erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je goed en veilig kunt rijden en dat je het snelst leert. Al onze instructeurs hebben veel ervaring en uiteraard de juiste papieren die nodig zijn om goed en veilig les te kunnen geven.

Heb je last van faalangst? Dit is natuurlijk erg vervelend, maar zeker als het gaat om autorijden. Bij autorijden is het juist belangrijk dat je snel beslissingen kunt maken, maar als je last hebt van faalangst dan is dat heel moeilijk. Onze instructeurs hebben hier ervaring mee en weten precies hoe ze jou op de juiste manier les moeten geven, zodat je hier zo min mogelijk last van hebt. Ook met faalangst kun je je rijbewijs bij ons halen!

Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Rijschool Rozenburg? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Autorijschool Botlek staat voor je klaar!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons