Rijschool Rotterdam

Ben je op zoek naar een rijschool Rotterdam? Dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé beste rijschool van Spijkenisse en de omgeving! Wij snappen heel goed dat je voor het volgen van autorijlessen op zoek bent naar een goede en betrouwbare rijschool. Autorijlessen zijn namelijk een behoorlijke investering, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Daarom zorgen wij er voor dat jij de kwaliteit krijgt die je van ons verwacht!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Rijschool Rotterdam | Autorijschool Botlek staat voor je klaar

Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn naar onze klanten. Daarom hebben wij onze tarieven overzichtelijk op de website vermeld. Daarnaast is een proefles altijd gratis, mits je daarna besluit om bij ons je rijlessen te gaan volgen. We werken met verschillende pakketten. Samen met de instructeur wordt er gekeken naar welk pakket het beste bij jou past, zodat je genoeg lessen kunt doen voordat je gaat afrijden.

Kortom, als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare rijschool met veel ervaring, dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres!

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden, of heb je nog vragen over onze rijschool? Daarvoor kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je zo snel mogelijk verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een proefles aan te vragen, zodat je met eigen ogen kunt zien hoe het er bij ons aan toe gaat. Tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons