Rijschool Rhoon

Ben je op zoek naar een rijschool Rhoon, waar jij je autorijlessen kunt gaan volgen? Dan ben je bij Autorijschool Botlek helemaal aan het juiste adres! Wij zorgen er voor dat jij op een veilige en op een voor jou fijne manier je rijbewijs kunt halen, zonder gedoe. Onze ervaren instructeurs staan je graag bij in dit proces en zorgen er voor dat jij straks alle vaardigheden beheerst!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Rijschool Rhoon | Wij staan voor je klaar

Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn naar onze klanten. Daarom hebben wij onze tarieven overzichtelijk op de website vermeld. Een proefles is bij ons altijd gratis, mits je daarna je rijlessen bij ons gaat volgen. We werken met verschillende pakketten en de instructeur kijkt samen met jou naar welk pakket het beste bij jou past, zodat je straks helemaal klaar bent voor je rijexamen.

Kortom, als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare rijschool met veel ervaring, dan ben je bij Autorijschool Botlek helemaal aan het juiste adres! Wij kijken er naar uit om je te mogen begeleiden op weg naar je rijexamen.

Kom met ons in contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je misschien toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, telefonisch of per mail. Wij komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. Tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons