Rijschool in Vlaardingen

 

Ben je op zoek naar een rijschool in Vlaardingen? Dan ben je bij Autorijschool Botlek aan het juiste adres! Wist je dat je vanaf 16,5 jaar al kunt starten met je rijlessen? Hierdoor kun je uiteraard contact opnemen en meer informatie over aanvragen. Wij heten je van harte welkom!

Neem direct contact met ons op!

 

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze klanten. Daarom hebben wij onze tarieven helder en duidelijk op onze website staan. Zo bieden wij verschillende pakketten aan, waarbij je standaard een bepaald aantal lessen, een proefles en je examen krijgt. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor losse lessen. Al onze tarieven kun je vinden op de website!

 

Autorijles bij rijschool in Vlaardingen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed en veilig auto te kunnen rijden. Daarom doen wij er ook alles aan om jou zo goed mogelijk les te geven. Zo heb je altijd een ervaren, vaste instructeur die jou van het begin tot het eind bijstaat. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een manier die hij of zij fijn vind les krijgt. Daarom kun je bij ons alles op je eigen tempo doen en denken we graag met je mee over het aantal lessen wat jij nodig hebt om examen te kunnen doen. Dit is uiteraard voor iedereen verschillend.

 

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Of wil je bijvoorbeeld een proefles nemen? Kom dan met ons in contact! Wij staan graag voor je klaar en helpen je zo snel mogelijk verder. Tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons