Rijschool in Barendrecht

Ben je op zoek naar een rijschool in Barendrecht? Dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor je klaar als het gaat om het geven van autorijlessen, waardoor jij straks op een veilige manier je rijexamen kunt halen! Wij geven rijles in een groot gebied, waaronder Barendrecht. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, of heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

 

Rijschool in Barendrecht | Wij staan voor je klaar!

We vinden het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto. Dat zorgt er namelijk ook voor dat je uiteindelijk goed en veilig kunt rijden, en zo kunnen wij je de beste lessen geven! Daarom hebben al onze instructeurs genoeg ervaring en alle juiste papieren om zo goed mogelijk les te kunnen geven. Heb je last van faalangst? Ook dan helpen wij je verder. Wij weten precies hoe we hier op de juiste manier mee moeten omgaan, zodat ook jij je rijbewijs kunt halen. Dit kan bij ons altijd volledig op je eigen tempo en we zetten hier nooit druk op.

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare, goede en betaalbare rijschool? Dan moet je bij Autorijschool Botlek zijn!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, of heb je nog vragen? Ook dan kan je natuurlijk bij ons terecht. We beantwoorden al je vragen graag! Neem contact op via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons