Rijschool Hoogvliet​

Ben je op zoek naar een rijschool Hoogvliet? Dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres! Wij staan voor je klaar als het gaat om het geven van autorijlessen. We zijn gevestigd in Spijkenisse, maar geven in de hele regio les. Ook als je uit Hoogvliet komt kunnen we je dus zeker helpen. Vraag gerust een gratis proefles aan om de rijlessen zelf te ervaren!

 

Rijschool Hoogvliet | Autorijschool Botlek staat voor je klaar

 

Wij geven rijlessen aan leerlingen die ouder zijn dan 16,5 jaar. Op persoonlijke en professionele wijze helpen wij iedereen bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Heb je last van faalangst? Geen zorgen. Al onze instructeurs hebben veel ervaring en hebben al veel verschillende cursisten met faalangst mogen helpen aan een rijbewijs.

Bij Autorijschool Botlek vinden we het belangrijk dat je de allerbeste kwaliteit rijlessen krijgt. De kennis die je opdoet, heb je de rest van je leven tijdens het autorijden nodig. Het is dus belangrijk dat het op de juiste manier wordt aangeleerd. Voor je eigen veiligheid én de veiligheid van andere weggebruikers. Het is belangrijk dat je je tijdens de rijlessen op je gemak voelt in de auto. Daarom is het goed om dit zelf eerst te komen ervaren, doormiddel van een proefles.

 

Neem contact met ons op!

 

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder. Wij vertellen je hoe we te werk gaan en hoe we er voor zorgen dat jij met een gerust hart achter het stuur kunt gaan zitten. Hopelijk tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons