Rijschool Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een rijschool Hellevoetsluis? Dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het geven van autorijles aan iedereen die zijn of haar rijbewijs wil halen. Tijdens een proefles wordt jouw rijvaardigheid bekeken en aan de hand daarvan kijk je samen met de instructeur welk lespakket het beste bij jou past, zodat je de meeste kans hebt om in één keer te slagen voor een zo scherp mogelijke prijs.

Vraag direct online een proefles aan via de website of neem contact op als je nog vragen hebt.

 

Rijschool Hellevoetsluis | Autorijschool Botlek staat voor je klaar!

 

Autorijschool Botlek is al sinds 2003 een goede en betrouwbare rijschool in Spijkenisse. Door de jaren heen hebben wij al heel wat succesvolle lessen verzorgd. Wil jij graag niet alleen op een leuke, maar ook op een veilige en verantwoorde manier jouw rijbewijs halen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Wanneer je voor deze rijschool in Spijkenisse kiest, dan kies je voor een rijschool:

  • Waar je van een enthousiaste én gekwalificeerde instructeur les krijgt;
  • Waarbij je zowel uit losse rijlessen als rijles pakketten kunt kiezen;
  • Waar je in je eigen tempo de rijvaardigheden onder de knie kunt krijgen, ook als je hier veel moeite mee hebt.

 

Kom met ons in contact!

 

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. We vinden het belangrijk om je van alle nodige informatie te voorzien, zodat je weet waar je aan toe bent. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons