Rijschool gespecialiseerd in rijangst

Zoek je naar een rijschool gespecialiseerd in rijangst? Dan ben je bij Autorijschool Botlek helemaal aan het juiste adres! Het rijden in een auto is iets heel lastigs wanneer je last hebt van faalangst. Je wilt namelijk geen fouten maken, waardoor je over elke handeling heel goed gaat nadenken. Juist met autorijden moet je soms zo snel handelen dat je hier niet teveel bij na kunt denken. Autorijschool Botlek zorgt er daarom voor dat jij jezelf op jouw gemak voelt in de auto!

Benieuwd geworden naar wat wij voor jouw rijangst kunnen betekenen? Vraag direct en vrijblijvend een proefles via onze website aan voor meer informatie.

 

Rijschool gespecialiseerd in rijangst? Autorijschool Botlek helpt jou verder!

 

Maar waarom zou je nu precies voor ons moeten kiezen als het gaat om autorijlessen voor faalangst? Bij ons kun je jouw lessen op jouw eigen tempo volgen en zullen de instructeurs speciaal aandacht besteden aan je faalangst. We kijken altijd naar een manier die voor jou het beste werkt en zorgen ervoor dat jij goed voorbereid bent op jouw examen, zodat jij vol zelfvertrouwen jouw rijbewijs kunt halen.

Wij geven rijlessen aan leerlingen die ouder zijn dan 16,5 jaar. Op persoonlijke en professionele wijze helpen wij iedereen bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Heb je last van faalangst? Geen zorgen. Al onze instructeurs hebben veel ervaring en hebben al veel verschillende cursisten met faalangst mogen helpen aan een rijbewijs.

 

Kom in contact!

 

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot onze rijschool gespecialiseerd in rijangst? Twijfel dan niet om even contact met een van onze instructeurs op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons