Rijschool Barendrecht

Ben je op zoek naar een rijschool Barendrecht, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Autorijschool Botlek is de ideale rijschool om jouw autorijbewijs bij te halen! Al vanaf 2003 hebben wij ervaring en zijn er al veel mensen bij ons geslaagd. Bij ons ben je verzekerd van een goed prijs-kwaliteit verhouding en we zorgen er altijd voor dat jij de juiste lessen krijgt. Je kunt bij ons altijd op je eigen tempo de rijlessen volgen, waardoor het voor iedereen fijn blijft.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Rijschool Barendrecht | Autorijschool Botlek helpt je verder

Autorijschool Botlek is gevestigd in Spijkenisse, maar geeft rijlessen in de hele omgeving. Ook als je in Barendrecht woont kun je zeker bij ons terecht. Heb je last van faalangst? Ook dan helpen wij je graag! Autorijden is iets heel lastigs wanneer je last hebt van faalangst. Je wilt namelijk geen fouten maken waardoor je over elke handeling heel goed gaat nadenken. Juist met autorijden moet je soms zo snel handelen dat je hier niet teveel bij na kunt denken. Toch lukt het met Autorijschool Botlek om het autorijden onder de knie te krijgen. Bij ons kun je je lessen op je eigen tempo volgen en zullen de instructeurs speciaal aandacht besteden aan je faalangst. We kijken altijd naar een manier die voor jou het beste werkt!

Kom met ons in contact

Wil je meer weten over de rijlessen van Autorijschool Botlek? Of heb je meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier op onze website, telefonisch of per mail. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een proefles aan te vragen, zo kun je zelf ervaren hoe je het bij onze rijschool vindt! Wie weet tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons