Rijscholen Rotterdam Zuid

Ben je op zoek naar rijscholen Rotterdam Zuid? Zoek dan niet verder en meld je aan bij Autorijschool Botlek! Hier word je opgeleid tot een professionele bestuurder! Bij ons is iedereen tussen de 16,5 en 100 jaar welkom. Elke leerling krijgt een persoonlijk plan van aanpak, die je zullen helpen het beste resultaat te behalen. Onze rijschool is te vinden in verschillende gebieden.

Wil je een overzicht zien van in welke gebieden wij rijden? Bekijk de gebieden hier.

Rijscholen Rotterdam Zuid | Autorijschool Botlek

Beschikken over een rijbewijs geeft veel vrijheid. Met deze vrijheid moet verantwoordelijk omgegaan worden. Deze verantwoordelijkheid leer je bij Autorijschool Botlek. Tijdens de proefles wordt er gekeken naar welke vaardigheden je al beschikt en hoever je al bent. Hiermee kan onze instructeur een inschatting maken van hoeveel lessen hij denkt dat je nodig zal hebben. Hierbij kunnen wij een pakket aanbieden. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om losse lessen te nemen, als je dat liever hebt. Als je bij ons komt lessen, zal je altijd de rijlessen volgen in dezelfde auto. Hierdoor leer je sneller en zal je niet steeds opnieuw aan een andere auto hoeven wennen.

Theorie examen

Bij Autorijschool Botlek worden er verschillende manieren aangeboden om jou te helpen bij het behalen van je theorie examen. Wij bieden een boek aan met cd-rom, waaruit je de stof kunt leren. Voor de leerlingen die niks met boeken hebben, hebben wij ook online oefentoetsen beschikbaar. Hiermee word je helemaal klaargestoomd voor de theorie. Als laatste kan je bij ons ook een docent inhuren. Dit is vooral handig als je zelf moeite hebt met leren.

Contact

Mochten er nog vragen zijn over de rijscholen Rotterdam Zuid, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Tot snel bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons