Rijlessen Vlaardingen

Mocht je op zoek zijn naar een rijschool voor rijlessen Vlaardingen, dan ben je aan het juiste adres bij Autorijschool Botlek! Bij onze rijschool wordt er alleen les gegeven door echte gediplomeerde instructeurs. Doordat zij veel kennis en ervaring hebben opgedaan, kan iedereen bij ons terecht. Of je het nou eng vind, faalangst hebt of juist super zelfverzekerd bent, wij helpen jou graag! Tijdens een proefles kan je zelf ontdekken of het goed klikt met de instructeur en of je de manier van lesgeven fijn vindt.

Wil je graag een proefles aanvragen om te ontdekken hoe je het vind? Vraag hem dan hier aan.

Rijlessen Vlaardingen | Autorijschool Botlek

Bij ons kan je al lessen vanaf dat je 18 bent. Het is al mogelijk om vanaf je 16,5e te lessen als je kiest voor de 2toDrive-optie kiest. Hiermee kan je ook je rijbewijs halen. Het enige nadeel wat erbij komt kijken, is dat je tot je 18e alleen onder begeleiding mag rijden. Je moet dus altijd een bijrijder naast je hebben.  

Onze instructeurs doen er alles aan om jou zo veilig en ervaren jouw rijbewijs te laten behalen. Als je je rijbewijs hebt, heb je immers veel meer vrijheid en verantwoordelijkheid. Het is daarom belangrijk dat je hier goed mee om leert te gaan.

Het theorie examen

Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie examen, bieden wij ook verschillende opties aan. Mocht je graag zelf willen studeren, dan hebben wij hiervoor twee opties. De eerste is om ons theorieboek + cd-rom aan te schaffen. Hiermee kan je jezelf goed voorbereiden op het theorie examen. De tweede optie is om bij ons een kaart aan te schaffen, waarmee je online met proefexamens kan oefenen. Zo heb je snel door hoe zo een examen werkt en hoe ze in elkaar zitten. Als derde optie kunnen wij zelfs een theorie instructeur bij je langs sturen. Mocht je veel moeite hebben met leren dan is dit de perfecte oplossing.

Contact

Wil je graag rijlessen Vlaardingen volgen bij Autorijschool Botlek? Neem dan gerust contact op met een van onze instructeurs!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons