Rijles Zuidland

Ben je op zoek naar een autorijschool die rijles Zuidland geeft? Dan ben je bij Autorijschool Botlek aan het juiste adres! Wij staan voor je klaar als het gaat om het geven van autorijlessen. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, betaalbaarheid en persoonlijke aanpak. Onze instructeurs hebben veel ervaring en staan graag klaar om jou de rijlessen te geven die je nodig hebt!

Wil je het zelf komen ervaren? Vraag dan een proefles aan. Ook kun je natuurlijk eerst contact opnemen voor meer informatie.

 

Rijles Zuidland | Autorijschool Botlek staat voor je klaar!

 

Heb je last van faalangst? Natuurlijk helpen wij jou dan ook graag verder! Het rijden in een auto is iets heel lastigs wanneer je last hebt van faalangst. Je wilt namelijk geen fouten maken, waardoor je over elke handeling heel goed gaat nadenken. Juist met autorijden moet je soms zo snel handelen dat je hier niet teveel bij na kunt denken. Toch lukt het met Autorijschool Botlek om het autorijden onder de knie te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in faalangst en weten precies hoe we jou op de juiste manier rijles moeten geven, zodat je gewoon je rijbewijs kunt halen!

We werken met pakketten, die altijd goedkoper zijn dan losse lessen. We hebben veel verschillende pakket mogelijkheden zodat er altijd één bij zit die bij jou past. Samen met je instructeur wordt er gekeken welk pakket voor jou de beste optie is.

 

Heb je vragen? Neem contact op!

 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om je alle informatie te geven die je nodig hebt. Wil je de lessen zelf komen ervaren? Vraag dan een proefles aan via de website. Tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons