Rijles Rozenburg

Wil jij rijles Rozenburg gaan volgen en ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare rijschool? Dan heb je deze gevonden! Autorijschool Botlek is gevestigd in Spijkenisse maar geeft les in de hele regio, zo ook in Rozenburg. Wij staan er om bekend dat onze aanpak persoonlijk is en onze lessen erg betaalbaar. Hierdoor voelt iedereen zich in de auto op zijn of haar gemak. Dit is erg belangrijk om de lessen goed te kunnen volgen en zoveel mogelijk op te steken. Hierdoor kun je vaak ook sneller afrijden en bespaart het dus kosten!

Wil je onze aanpak zelf komen ervaren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Rijles Rozenburg | Autorijschool Botlek staat voor u klaar!

 

Heb je last van faalangst? Natuurlijk helpen wij jou dan ook graag verder! Het rijden in een auto is iets heel lastigs wanneer je last hebt van faalangst. Je wilt namelijk geen fouten maken, waardoor je over elke handeling heel goed gaat nadenken. Juist met autorijden moet je soms zo snel handelen dat je hier niet teveel bij na kunt denken.

Wij zorgen er altijd voor dat jij de allerbeste kwaliteit rijlessen krijgt, waardoor je zo snel en goed mogelijk leert rijden. We kunnen je natuurlijk heel veel vertellen over onze rijlessen en instructeurs, maar je kunt het nog beter zelf komen ervaren. Vraag daarom direct online een proefles aan, zodat je zelf kunt zien hoe onze persoonlijke aanpak bij jou bevalt.

 

Neem contact met ons op

 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. Hopelijk tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons