Rijbewijs Spijkenisse

Zoek je naar een professionele en ervaren rijschool voor jouw rijbewijs Spijkenisse? Wij, van Autorijschool Botlek, staan graag voor jou klaar en kunnen jou snel verder helpen! Wij zijn voornamelijk bekend in de regio van Spijkenisse en staan bekend om onze betaalbaarheid, deskundigheid en persoonlijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat het pakket volledig aansluit bij jouw persoonlijke vaardigheden en doelen er natuurlijk op om in één keer te slagen.

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie of diensten? Neem dan gerust even contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

 

Rijbewijs Spijkenisse halen? Autorijschool Botlek helpt jou verder!

 

Wij geven rijlessen aan leerlingen die ouder zijn dan 16,5 jaar. Op persoonlijke en professionele wijze helpen wij iedereen bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Heb je last van faalangst? Geen zorgen. Al onze instructeurs hebben veel ervaring en hebben al veel verschillende cursisten met faalangst mogen helpen aan een rijbewijs.

Wij zorgen er altijd voor dat jij de allerbeste kwaliteit rijlessen krijgt, waardoor je zo snel en goed mogelijk leert rijden. We kunnen je natuurlijk heel veel vertellen over onze rijlessen en instructeurs, maar je kunt het nog beter zelf komen ervaren. Vraag daarom direct online een proefles aan, zodat je zelf kunt zien hoe onze persoonlijke aanpak bij jou bevalt.

 

Kom in contact met ons!

 

Benieuwd geworden naar wat wij voor jouw rijbewijs Spijkenisse kunnen betekenen óf zit je nog met enkele vragen over onze organisatie en/of diensten? Neem in beide gevallen direct contact met ons op. Wij vertellen jou graag meer over hoe wij te werk gaan en zorgen ervoor dat jij met een gerust hart achter het stuur kan zitten. Hopelijk tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons