Rijbewijs halen Rotterdam

Wil je graag je rijbewijs halen Rotterdam? Meld je dan nu aan bij Autorijschool Botlek! Met onze professionele instructeurs, weten wij zeker dat jij in een korte tijd jouw rijbewijs zal halen. In principe kan iedereen bij ons zijn rijbewijs halen, van jong tot oud. Houdt er wel rekening mee dat als je 16,5 bent je zal rijden bij 2toDrive. Het rijbewijs kan je behalen als je 17 bent. Let er wel op dat je tot je 18e altijd moet rijden met een bijrijder!

Als je nog vragen hebt over onze rijschool, dan kan je hier je vraag stellen.

Rijbewijs halen Rotterdam | Autorijschool Botlek

Bij Autorijschool Botlek kan je er verzekerd van zijn dat onze instructeurs op het gebied van rijles geven veel kennis en ervaring hebben. Het maakt bij ons niet uit of je faalangst hebt of moeite hebt met leren, wij zetten een speciaal plan op voor jou! Op deze manier stemmen wij af hoe wij het beste elke leerling naar het hoogste niveau kunnen brengen. Onze instructeurs zullen geduldig en gemotiveerd blijven. Je zal altijd lessen in dezelfde auto. Hierdoor leer je sneller en hoef je niet steeds opnieuw te wennen aan een andere auto.

Theorie met Autorijschool Botlek

Voordat je je praktijkexamen mag doen, moet je eerst je theorie examen behalen. Dit is voor sommige leerlingen een lastige opgaven. Daarom bieden wij als rijschool verschillende mogelijkheden aan. Zo kan je zelf bij ons een gediplomeerd docent inhuren voor als je moeite hebt met leren. Verder kan er een theorieboek en online proefexamens worden aangeschaft. Hiermee word jij helemaal klaargestoomd voor het examen!

Contact

Mocht je graag je rijbewijs halen Rotterdam, neem dan contact met ons op! Wij helpen jou om zo snel mogelijk je papiertje binnen te halen. Tot snel bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons