Goedkope rijlessen

Wil je graag lessen bij een rijschool die goedkope rijlessen aanbied? Dan ben je bij Autorijschool Botlek aan het juiste adres! De rijschool is te vinden in Spijkenisse, maar rijdt in verschillende gebieden. Zo geven zij bijvoorbeeld ook rijles in Rotterdam of Oud-Beijerland. Op de website kan je het volledige overzicht vinden, van waar het allemaal mogelijk is. Bij onze rijschool kan je er verzekerd van zijn dat je rijles krijgt van een professionele instructeur. Zij zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk klaar te stomen voor het praktijkexamen!

Mocht je meer willen weten over Autorijschool Botlek, bekijk dan eens de over ons pagina.

Goedkope rijlessen | Autorijschool Botlek

Bij ons kan je er zeker van zijn dat de rijlessen helemaal op jou worden afgestemd. Iedereen is anders en dat betekend ook dat iedereen leert op zijn eigen manier. Vanaf de eerste les kijken wij hoe je het doet en hoe snel je leert. De instructeur kan hiermee inschatten hoeveel rijlessen hij denkt dat je nodig hebt en een plan opstellen. Ook als je faalangst hebt, kan je bij ons lessen. Onze instructeurs hebben hier ervaring mee en weten hoe ze jou op je gemak kunnen stellen. Om iedereen zo goed mogelijk te voorzien, bieden wij verschillende rijlespakketten aan. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om losse lessen te nemen. Je kan het allemaal invullen hoe dat je het zelf wilt!

Een proefles aanvragen

Als je het overwegen om bij ons te komen lessen, dan kan je een proefles aanvragen. Tijdens deze rijles maak je kennis met de instructeur en ga je meteen al de weg op. Hiermee kan de instructeur al zien hoe snel je het door hebt en een inschatting maken van hoeveel lessen je nodig zou hebben.

Contact

Heb je nog vragen over de goedkope rijlessen van Autorijschool Botlek in Spijkenisse, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag je vragen!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons