Goedkope rijlessen Spijkenisse

Ben je op zoek naar een autorijschool met goedkope rijlessen Spijkenisse? Dan bent u bij Autorijschool Botlek helemaal aan het juiste adres! Wij staan graag voor jou klaar als het gaat om het geven van autorijlessen. Wij bieden een breed assortiment van pakketten, waardoor er altijd een geschikt pakket voor jou tussen zit. Het afnemen van een pakket is daarnaast ook goedkoper dan het nemen van losse lessen. Samen met jouw vaste rijinstructeur ga je kijken naar welk pakket het beste bij je past, zodat je straks met voldoende voorbereiding naar je examen gaat.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jouw rijbewijs kunnen betekenen? Vraag direct en vrijblijvend een proefles via onze website aan.

 

Goedkope rijlessen Spijkenisse? Autorijschool Botlek doet het!

 

Maar waarom zou je nu juist voor ons moeten kiezen voor? Wij vinden het heel belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt in de auto. Dit zorgt er namelijk ook voor dat je uiteindelijk goed en veilig kunt rijden én op deze manier kunnen wij jou de beste lessen geven. Al onze instructeurs beschikken daarom over genoeg ervaring en alle juiste papieren om zo goed mogelijk les te kunnen geven.

Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn naar onze klanten. Daarom hebben wij de tarieven van onze verschillende soorten pakketten overzichtelijk op de website vermeld. Daarnaast geven wij jou ook graag advies over welk pakket het beste bij jou past. Dit doen wij op basis van de eerste proefles.

 

Meer informatie?

 

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar goedkope rijlessen Spijkenisse óf heb je nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons