​Goedkope rijles Vlaardingen

Wil je goedkope rijles Vlaardingen volgen? Neem dan snel contact op met Autorijschool Botlek! Onze rijinstructeurs zijn erop getraind, om elke leerling op een persoonlijke en professionele wijze te trainen om zijn of haar rijbewijs te behalen. Met een rijbewijs creëer je vrijheid. Het is daarom van belang dat hier veilig en verantwoord mee omgegaan wordt. Met deze vaardigheden worden onze rijlessen gegeven. Wij stomen je helemaal klaar om als een ervaren rijder de weg op te gaan!

Ben je benieuwd naar onze verschillende pakketten? Bekijk deze dan hier.

Goedkope rijles Vlaardingen | Autorijschool Botlek

Als je gaat lessen bij Autorijschool Botlek, zal je altijd lessen in dezelfde auto. Hierdoor wen je snel en leer je dus ook sneller dan door alles steeds opnieuw aan te leren. Onze instructeurs hebben veel ervaring met het geven van rijlessen. Doordat zij verschillende trainingen hebben gevolgd weten zij precies hoe ze moeten omgaan met bepaalde situaties. Heb je faalangst? Geen probleem. Onze instructeurs zijn ook hier op getraind en weten hoe zij op een geruststellende manier jou toch kunnen leren rijden.

Het theorie examen

Naast dat het bij ons mogelijk is om praktijklessen te volgen, bieden wij ook theorielessen aan. Hierbij bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Zo kan je beginnen aan de zelfstudie. Hierbij ontvang je een theorieboek en cd-rom waarmee je kunt oefenen. Verder bieden wij ook online oefenexamens aan waarmee je kunt oefenen. Hiermee wen je ook aan het examen en heb je de vragen sneller door. Als laatste kan je ervoor kiezen om een gediplomeerde docent langs te laten komen bij jou thuis. Vooral als je moeite hebt met leren is dit een goede oplossing.

Contact

Mocht je nog vragen hebben over de goedkope rijlessen Vlaardingen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij hopen je snel te zien bij Autorijschool Botlek!

 

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons