Goedkope rijles Barendrecht

Wil je beginnen met autorijles en ben je daarom op zoek naar een goedkope rijles Barendrecht? Dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres! Een fijne autorijschool in Barendrecht en omstreken: dat is Autorijschool Botlek. Veilig en zonder gedoe je autorijbewijs halen en dat alles tegen een betaalbaar tarief.

Benieuwd geworden naar hoe een rijles bij ons in zijn werking gaat? Vraag dan gerust even een proefles via onze website aan. Een van onze instructeurs zal snel een datum prikken, zodat wij snel van start kunnen gaan.

 

Goedkope rijles Barendrecht? Autorijschool Botlek kan het jou bieden!

 

Autorijles volgen bij onze rijschool in Spijkenisse kent vele voordelen. Je hebt een betrokken vaste instructeur, die samen met jou het rijbewijs gaat halen. Wij weten immers hoe belangrijk het is om goed en veilig te kunnen (en mogen) autorijden. Wij bieden autorijlessen tegen betaalbare tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een autorijles in de regio van Spijkenisse; Autorijschool Botlek is simpelweg jouw beste keuze.

Wij geven rijlessen aan leerlingen die ouder zijn dan 16,5 jaar. Op persoonlijke en professionele wijze helpen wij iedereen bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Heb je last van faalangst? Geen zorgen. Al onze instructeurs hebben veel ervaring en hebben al veel verschillende cursisten met faalangst mogen helpen aan een rijbewijs.

 

Kom in contact!

 

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar goedkope rijles Barendrecht óf heb je nog enkele onbeantwoorde vragen? Neem dan in beide gevallen gerust even contact met een van onze instructeurs op voor meer informatie. Dit kun je doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons