Goede rijscholen Rotterdam

Ben je op zoek naar goede rijscholen Rotterdam? Bekijk dan eens de opties bij Autorijschool Botlek! Onze instructeurs zijn getraind om op een geduldige en efficiënte manier jou te begeleiden tijdens jouw leertraject. Wij zijn ervan verzekerd dat er tijdens elke les een fijne en gemoedelijke sfeer zal zijn die jou op je gemakt stelt. Omdat de instructeur vanaf het begin al een plan voor jou op zal stellen, worden de rijlessen geheel naar jouw tempo aangepast.

Wil je een proefles volgen? Meld je dan hier aan!

Goede rijscholen Rotterdam | Autorijschool Botlek

Behaal snel en verantwoord jouw rijbewijs bij Autorijschool Botlek. De instructeurs vinden het erg belangrijk dat jij op je eigen tempo de rijvaardigheden onder de knie krijgt. Tijdens een proefles bij ons, zal je kennis maken met jouw toekomstige instructeur. De instructeur zal tijdens deze les goed letten op hoever jij de verschillende rijvaardigheden al onder de knie hebt. Hiermee kan hij een inschatting maken van hoeveel lessen je nodig zal hebben. Omdat wij verschillende lespakketten kunnen aanbieden, zal de instructeur je ook een pakket adviseren. Natuurlijk mag je zelf weten of je hiermee akkoord gaat of liever iets anders kiest.

Theorie lessen met Autorijschool Botlek

Het kan soms een lastige opgaven zijn om het theorie examen te behalen. Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben wij verschillende leermethodes die we kunnen aanbieden. Zo hebben wij een theorieboek met cd-rom ter beschikking, maar kan je ook kiezen voor online proefexamens. Voor de leerlingen die moeite hebben met leren, kan er bij ons zelfs een gediplomeerd docent worden ingehuurd. Deze zal samen met jou aan de slag gaan om zo goed mogelijk de theorie door te krijgen!

Contact

Als je deel wilt nemen aan de goede rijscholen Rotterdam, meld je dan bij ons aan! Neem contact met ons op en onze instructeurs zullen je verder begeleiden. Tot snel bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons