Beste rijschool Spijkenisse

Op zoek naar de beste rijschool Spijkenisse en omgeving. Autorijschool Botlek helpt je op weg naar jouw rijbewijs! Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij vol vertrouwen achter het stuurt kruipt.  Hierbij kijken we al eerste naar jouw huidige vaardigheden. Ten tweede geven we je een indicatie van het aantal rijlessen dat wij denken dat je nodig hebt. Ten slotte gaan we samen jouw rijbewijs halen! Vraag direct meer informatie aan en start binnenkort.

Pakketten of losse lessen

Bij Autorijschool Botlek ben kun je kiezen voor het afnemen van een pakket of een losse les. Waarom? Niet iedereen is beginnend bestuurder! Soms heb je een opfrisbeurt nodig. Vanzelfsprekend zijn de pakketten voordeliger. Kies altijd wat bij jou past. Uiteraard adviseren we je hier graag over. Wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in rijles voor mensen met faalangst? Bij Autorijschool Botlek ben je in goede handen. Jij geeft aan wat je een fijne manier van lesgeven vindt en wij passen onze lessen hier op aan. Neem contact op voor meer informatie of bekijk de lespakketten op de website.

Geduldig en enthousiast

Bij onze rijschool vindt je alleen instructeurs die ervaren, deskundig en enthousiast de lessen geven. Jij moet immers als bestuurder het fijn vinden om achter het stuur te kruipen en de weg op te gaan! Wij helpen je hierbij. De voordelen zetten we graag voor je op een rijtje:

Gratis proefles bij lespakket.

BOVAG gecertificeerde rijschool.

Altijd een vaste rijinstructeur.

Meer dan 15 jaar ervaring.

Professionele rijlessen op maat.

Rijles in Spijkenisse.

Beoordeling van een 9,3.

Thuis opgehaald en weggebracht.

Samengevat is Autorijschool Botlek op professionele en persoonlijke wijze de beste keuze! Vraag nu een vrijblijvende proefles aan, en krijg deze gratis bij afname van een lespakket.  

Je rijbewijs halen bij de beste rijschool Spijkenisse!

De beste resultaten haal je bij Autorijschool Botlek. Neem contact op via de onderstaande knop voor meer informatie en plan direct jouw eerste rijles is. Onze medewerkers vertellen je graag meer over onze service en lespakketten. Zien we je snel in onze auto? 

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons