Beste rijschool Rotterdam

Wil jij rijlessen volgen bij de beste rijschool Rotterdam? Dan ben je aan het juiste adres bij Autorijschool Botlek! Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en beschikken over veel ervaring. Doordat wij alleen werken met de beste instructeurs, ligt ons slagingspercentage ook heel hoog. Iedereen tussen de 16,5 en 100 jaar kan bij ons lessen. Bij de eerste rijles wordt er gekeken naar jouw rijgedrag. Hiermee wordt er een schatting gemaakt van hoeveel rijlessen onze instructeurs denken dat jij nodig hebt. Hierbij kan er ook worden gekozen of je een pakket wil aanschaffen of dat je wilt gaan voor losse lessen.

Wil je een proefles aanvragen? Doe dat dan hier.

Beste rijschool Rotterdam | Wat kan je met een rijbewijs?

Als je het theorie examen en praktijk examen hebt behaald, dan heb je je rijbewijs B behaald. Bij dit rijbewijs wordt er ook de categorie AM op je rijbewijs bijgeschreven. Dit betekend dat naast dat je een auto mag besturen, je ook voertuigen mag besturen, zoals een bromfiets, snorfiets, scooter en speed-peledec. Verder mag je ook busjes besturen die niet meer dan 3.500kg wegen. Zo zie je al dat je veel voordelen hebt met het behalen van jouw rijbewijs B!

Bij Autorijschool Botlek doen wij er alles aan om jou zo snel mogelijk je rijbewijs B te laten behalen. Doordat jij een vaste instructeur krijgt, kunnen wij goed jouw proces en voorderingen bijhouden. Mochten wij merken dat er misschien toch nog wat bijsturing nodig zal zijn voor het afrijden, dan zullen wij dit ook eerlijk zeggen. Alleen met eerlijkheid kunnen we ervoor zorgen dat jij het snelste slaagt!

Neem contact op

Wil je graag een proefles bij de beste rijschool Rotterdam? Vraag deze dan hier aan. Heeft u vragen of wilt u gewoon één van onze medewerkers spreken dan kunt u contact opnemen via ons invulformulier. Tot snel bij autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons