Autorijschool Zuidland

Wil je graag leren rijden bij een autorijschool Zuidland? Dan ben je aan het juiste adres bij Autorijschool Botlek! Wij zijn gevestigd in Spijkenisse, maar rijden in verschillende gebieden. Zo ook in Zuidland. Onze instructeurs zijn gediplomeerd en beschikken over veel kennis en ervaring. Iedereen kan bij ons lessen. Of je nou jong of oud bent, het kan allemaal. Zelfs als je last hebt van faalangst, bieden wij speciale lessen aan. Onze instructeurs zijn opgeleid voor deze situaties en weten hoe ze ermee moeten omgaan.

Mocht u meer willen weten over Autorijschool Botlek, bekijk dan eens de over ons pagina.

Autorijschool Zuidland | Autorijschool Botlek

Met onze persoonlijke en professionele rijlessen, zijn wij ervan verzekerd dat u veilig en verantwoord uw rijbewijs zal halen. Om jouw proces zo goed mogelijk te volgen, zal je altijd dezelfde rijinstructeur hebben. Hierdoor kan hij goed jouw proces volgen en op de juiste manier bijsturen als dat nodig is. Ook zal je gaan lessen in dezelfde auto. Hiermee zal je het sneller onder de knie krijgen en wen je aan de auto. Als je zou wisselen van auto, zal je elke keer opnieuw moeten wennen. Dat is niet de bedoeling.

Een proefles aanvragen

Als het je interessant lijkt om te gaan lessen bij Autorijschool Botlek in Spijkenisse, kan je een proefles aanvragen. Tijdens de proefles ontdek je of je klikt met jouw vaste instructeur en of je tevreden bent met de manier van lesgeven. De instructeur kan hiermee ook meteen een inschatting maken hoeveel lessen je nodig zal hebben. Hij zal je vervolgens vertellen welk pakket hierbij het beste aansluit. Natuurlijk kan je geheel zelf beslissen welk pakket je neemt of dat je juist losse lessen neemt.

Neem contact op

Als je nog vragen hebt over autorijschool Zuidland, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons