Autorijschool Vlaardingen

Ben je op zoek naar een autorijschool Vlaardingen? Neem dan contact op met een van onze rijinstructeurs! Onze instructeurs beschikken over veel ervaring waardoor zij verschillende cursisten les kunnen geven. Dit betekend dat cursisten met bijvoorbeeld faalangst ook bij ons terecht kunnen komen. Wij zijn ervan verzekerd dat wij jou de beste slagingskans kunnen bieden, door de kwaliteit van onze rijlessen en de tevredenheid van onze oud-leerlingen. Als je tussen de 16,5 en 100 jaar oud bent, dan kan je bij ons terecht voor de rijlessen. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn dan kan je altijd een proefles bij ons aanvragen.

Wil je een proefles aanvragen? Doe dat dan hier.

Autorijschool Vlaardingen | De instructeurs van Autorijschool Botlek staan voor je klaar!

Wil je snel jouw rijbewijs behalen en genieten van de vrijheid die je met een auto hebt? Kom dan lessen bij Autorijschool Botlek! Tijdens de proefles geven wij jou meteen advies over wat wij denken hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Wij werken met verschillende pakketten. Onze instructeur zal daarom hierbij meteen vermeldden welk pakket het beste bij jou aansluit. Om transparant te zijn naar onze klanten, hebben wij alle tarieven op onze website vermeld. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet je meteen hoeveel geld ons pakketten kosten.

Met deze informatie hopen wij jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de rijlessen.

Wil je meer informatie hebben?

Heb je nog niet genoeg informatie over autorijschool Vlaardingen en wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact op met een van onze instructeurs! Zij willen u gerust van alles uitleggen om jou er een vertrouwd gevoel bij te geven. Contact met ons opnemen kan door middel van ons formulier in te vullen. Wil je wel meteen een proefles aanvragen? Dan kan dat hier. Tot snel bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons