Autorijschool Spijkenisse

Een fijne autorijschool Spijkenisse en omgeving: dat is Autorijschool Botlek! Veilig en zonder gedoe je autorijbewijs halen. En dat tegen een betaalbaar tarief! Wist je dat je met 2toDrive al vanaf 16,5 jaar kunt starten met het halen van je rijbewijs? Neem direct contact op en vraag meer informatie aan. Wij hopen je snel bij ons te verwelkomen!

De beste rijschool

Ben je al een tijd op zoek naar een rijschool die bij jou past? Gegarandeerd fijne begeleiding en leuke rijlessen bij Autorijschool Botlek! Sinds 2003 zorgen wij ervoor dat onze geslaagden met een vertrouwd gevoel de weg op gaan. Wat kun je van ons verwachten?

 1. Een bekwame instructeur
2. De keuze tussen afname in losse rijlessen en pakketten.
3. Moeite met het ontwikkelen van je rijvaardigheid? Onze instructeurs nemen de tijd voor je! Alles in jouw eigen tempo.

Faalangst

Heb je last van faalangst? Autorijschool Botlek is de rijschool die je hier goed in kan ondersteunen. Hoe we dit doen? Tijdens het lessen luisteren we naar je, en geven we je tips over je gedachtegang tijdens het rijden. Zoals eerder benoemd doen we alles in jouw eigen tempo! Op deze manier ervaar je geen druk. Wij geven je graag het vertrouwen in jezelf en het autorijden. Vraag meer informatie aan over rijlessen met faalangst! 

Rijbewijs halen bij de beste autorijschool Spijkenisse

De weg naar jouw rijbewijs begint hier! Aan de hand van een proefles testen we je huidige vaardigheden. Vervolgens geven we je een indicatie van hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Stap in, en ontdek de mogelijkheden! Je vindt een overzicht van onze pakketten op de website. Goed voorbereid de weg op met Autorijschool Botlek! Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct naar 0181-629519. Wij zien je graag snel bij ons in de auto.

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons