Autorijschool Rotterdam

Ben je op zoek naar de beste autorijschool Rotterdam? Dan ben je bij Autorijschool Botlek aan het juiste adres! Onze rijinstructeurs staan voor je klaar om jou te helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen. Het is bij ons mogelijk om een proefles aan te vragen. Als je een pakket neemt is de geheel gratis. Tijdens de proefles wordt er gekeken naar jouw rijgedrag. Hieruit kan de instructeur een inschatting maken van hoeveel lessen jij ongeveer nodig zal hebben. Je kan vervolgens zelf beslissen of je dan kiest voor losse lessen of een pakket. De tarieven van de losse lessen en pakketten vind je op onze website. Wij kunnen iedereen les geven die tussen de 16,5 en 100 jaar oud is.

Ben je geïnteresseerd in een proefles? Vraag deze dan hier aan.

Autorijschool Rotterdam | De voordelen van rijden bij Autorijschool Botlek

Onze instructeurs zullen er alles aan doen om jou zo hoog mogelijke slagingskans te geven. Bij ons ligt het gemiddelde slagingspercentage hoog, namelijk wel 61%. Naast een hoog slagingspercentage heeft bij ons lessen ook nog zijn andere voordelen. Zo zijn onze instructeurs altijd enthousiast en zijn zij gekwalificeerd. Ook kan je bij onze rijlessen leren op je eigen tempo. Onze instructeurs zijn hierop getraind en weten hoe ze ermee moeten omgaan als iemand veel moeite heeft met een rijvaardigheid. Verder word je altijd netjes opgehaald en thuis afgezet, zodat je alleen maar in en uit de auto hoeft te stappen. Onze rijschool scoort over het algemeen een 9,3! Zo zie je maar dat wij al veel tevreden klanten hebben geholpen.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over autorijschool Rotterdam? Of wil je meer weten over de pakketten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij hopen je snel te zien bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons