Autorijschool Rhoon

Wil je leren auto rijden bij een autorijschool Rhoon? Neem dan eens contact op met Autorijschool Botlek! Onze instructeurs staan voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen met het snel behalen van jouw rijbewijs. Tijdens de eerste les bestuderen onze instructeurs jouw rijgedrag. Hiermee kunnen ze een inschatting maken van hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zal hebben. Het voordeel bij ons is dat je zelf kunt bepalen of dat je een pakket neemt of dat je kiest voor losse rijlessen. Je kunt het dus geheel zelf samenstellen! De instructeur die jou begeleid tijdens je eerste rijles word meestal jouw vaste instructeur. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een vaste instructeur, kan jouw proces worden bijgehouden en kunnen de voorderingen snel worden gezien.

Wil je een proefles bij ons aanvragen? Doe dit dan hier.

Autorijschool Rhoon | 2ToDrive

Door 2ToDrive kan er al gelest worden vanaf 16,5 jaar. Het is daarbij mogelijk om al op je 17e af te rijden. Het nadeel hierbij wel is dat je tot je 18e altijd onder begeleiding zal moeten rijden. Vind je dit niet erg? Dan is dit een leuke optie voor jou. Mocht je meer willen weten hierover dan kan je altijd op de website kijken van 2ToDrive.

Een proefles bij Autorijschool Botlek

Tijdens een proefles kan er al veel opgemaakt worden. De instructeur krijgt al een goed beeld van jouw rijgedrag en jij krijgt een goed beeld van onze instructeur. Je kan meteen ondervinden of je onze manier van lesgeven fijn vind en of je het bij jou vind passen. Na deze rijles zal onze instructeur zijn bevindingen met jou delen. Hij zal hierbij ook vragen of je deel zou willen nemen aan de rijlessen van onze rijschool.

Contact

Wil je meer weten over autorijschool Rhoon? Of wil je een proefles aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons