Autorijschool Oud-Beijerland

Wil je graag leren rijden bij een autorijschool Oud-Beijerland? Meld je dan aan bij Autorijschool Botlek! Onze gediplomeerde instructeurs zullen er alles aan doen om jou zo professioneel mogelijk de weg op te sturen. Doordat onze instructeurs verschillende trainingen hebben gevolgd, kunnen ook de mensen met faalangst bij ons terecht. Om te zien of je onze manier van lesgeven fijn vindt, kan je een proefles bij ons aanvragen. Hierbij kan je kennis maken met jouw toekomstige instructeur en de manier van lessen.

Wil je een proefles aanvragen? Doe dit dan hier.

Autorijschool Oud-Beijerland | Autorijschool botlek

Vanaf dat je 18 jaar bent geworden kan je bij ons rijlessen volgen. Als je kiest voor de 2toDrive-optie kan je zelfs al lessen vanaf dat je 16,5 bent. Op je 17e mag je vervolgens afrijden. Het enige nadeel is, dat je wel altijd een ervaren bijrijder moet hebben die tot je 18e met jou mee moet rijden. Je mag dus nog niet alleen rijden. Mocht je dit niet erg vinden, dan is dit natuurlijk een goed optie! Verder mag iedereen bij ons komen lessen, of je nou jong of oud bent! Onze instructeurs weten zich aan verschillende situaties aan te passen.

Theorie behalen met Autorijschool Botlek

Het theorie examen behalen kan soms best lastig zijn. De een haalt hem in één keer en de ander doet er een paar keer over. Om jou zo goed mogelijk te helpen hebben wij een paar opties. De eerste optie is om ons lesboek en cd-rom aan te schaffen. Hiermee kan je zelf alle theorie doornemen. De andere optie is om een kaart bij ons aan te schaffen waarmee je proefexamens kunt oefenen. Hiermee weet je precies hoe het oefenexamen in elkaar zit en wat je kunt verwachten. Als derde optie hebben wij een gediplomeerde theorie instructeur. Deze kan bij jou thuis langskomen om al het theoriestof met jou door te nemen. Dit is een ideale uitkomst voor als je niet zo goed bent in zelfstudie.

Contact

Mocht je meer willen weten over de autorijschool Oud-Beijerland, dan kan je altijd informatie bij ons aanvragen. Of neem contact op met een van onze medewerkers.

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons