Autorijschool in Spijkenisse

 

Binnenkort rijlessen van een autorijschool in Spijkenisse? Autorijschool Botlek biedt veilige en verantwoorde rijlessen aan waarbij jij de regie in handen hebt. Alles in jouw eigen tempo. Dat is wel zo fijn! Samen met een bevoegde instructeur ga je de weg op en leer je alle vaardigheden. Jouw rijbewijs haal je dankzij Autorijschool Botlek. Neem contact op en ontvang meer informatie. Wanneer begin jij?

Gezellige rijlessen

Bij Autorijschool Botlek kijken we niet alleen naar de vaardigheid, maar ook naar jou als persoon. Welk type rijles past het beste bij jou? Jij moet leren vertrouwen hebben in jezelf en jouw rijgedrag om uiteindelijk je rijbewijs in ontvangst te kunnen nemen. Uiteraard is de planning van jouw rijlessen geheel flexibel in te plannen. Wist je dat je ongeveer 20 vaardigheden moet beheersen? Deze vaardigheden zijn het uitgangpunt van de rijlessen. Vele geslaagden zijn jou al voor gegaan! Benieuwd naar hun verhalen? Deze lees je op Klanten Vertellen. Heb je vragen over één van de reviews? Stel deze gerust. 

Verschillende pakketten

Tijdens de eerste proefles beslissen we hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Dit doen we in samenspraak met jou. Kom je van een andere rijschool? Dan heb je waarschijnlijk minder rijlessen nodig dan een beginnend bestuurder. De rijlessen zijn in pakketten af te nemen. Uiteraard is er de mogelijkheid om ook gebruik te maken van losse lessen. De prijzen van de pakketten en losse lessen zijn terug te vinden op onze website. 

Autorijschool Botlek. Dé autorijschool in Spijkenisse!

Wil je graag weten van Autorijschool Botlek voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wil je liever direct iemand spreken? Bel dan naar 0181-629519. Goed om te benoemen is dat onze rijschool ook ervaring heeft met faalangst. Vraag naar de mogelijkheden. Tot ziens bij Autorijschool Botlek.

 

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons