Autorijschool Brielle

Ben je op zoek naar een autorijschool Brielle? Dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres! Wij staan voor je klaar als het gaat om het geven van autorijles. Bij Autorijschool Botlek wordt elke rijles door een ervaren, deskundige en enthousiaste instructeur gegeven. Daarnaast zijn al onze instructeurs ontzettend geduldig, waardoor je zeker weet dat jouw rijlessen op een fijne manier zullen verlopen. Doordat al onze instructeurs over deze fijne eigenschappen beschikken, kunnen wij jou in jouw eigen tempo opleiden tot een goede en zelfverzekerde automobilist.

Plan direct een proefles in om het zelf te kunnen ervaren!

 

Autorijschool Brielle | Autorijschool Botlek staat voor je klaar!

 

Wij zijn gespecialiseerd in faalangst. Als je van jezelf weet dat je last hebt van faalangst, kun je dat het beste direct bij ons aangeven. Dat is misschien wel lastig om te doen, maar hierdoor kunnen wij wel gelijk de rijlessen op jou aanpassen. Om de instructeur dit zo goed mogelijk te kunnen laten doen, is het belangrijk dat je aangeeft wat je een fijne manier van lesgeven vindt. Vind je het bijvoorbeeld fijn dat er extra aandacht wordt besteed aan de momenten die je spannend vindt? Vind je het bijvoorbeeld fijn als er geen andere leerlingen in de auto zitten? Vind je het fijn elke rijles van dezelfde instructeur les te krijgen? Dan kun je dit gewoon aangeven. 

 

Neem contact met ons op!

 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder.

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons