autorijles spijkenisse

Wil je graag autorijles Spijkenisse gaan volgen? Dan ben je bij Autorijschool Botlek zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor je klaar als het gaat om het geven van autorijlessen! We werken met verschillende pakketten, zodat er altijd een pakket bij zit dat bij je past. Het afnemen van een pakket is goedkoper dan het nemen van losse lessen, dus je hebt er ook voordeel van. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Autorijles Spijkenisse volgen bij Autorijschool Botlek

Wij vinden het erg belangrijk dat jij je goed op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Alleen op die manier zul je namelijk op de juiste manier auto leren rijden! Onze rij instructeurs hebben veel ervaring en zijn allemaal gekwalificeerd. Hierdoor kunnen we de lessen zo leerzaam en goed mogelijk aanbieden en krijg je van ons altijd de kwaliteit die je verwacht!

Heb je last van faalangst? Dat is natuurlijk heel vervelend, maar ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Autorijden met faalangst is erg lastig, omdat je met faalangst bang bent om fouten te maken en daardoor de neiging hebt om overal heel goed over na te denken. Met autorijden moet je juist soms heel snel een beslissing maken zonder dat je daar lang over kunt nadenken. Onze instructeurs hebben hier ervaring mee en zullen hier speciaal aandacht aan besteden tijdens de rijlessen. Zo wordt het ook voor jou mogelijk om je rijbewijs te halen!

Kom met ons in contact!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je zo snel mogelijk verder zodat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt. Tot ziens bij Autorijschool Botlek!

Autorijles

Bij Autorijschool Botlek kun je vanaf de eerste dag dat je 18 jaar bent al lessen. Als je voor de 2toDrive-optie gaat, dan kun je zelfs al rijles volgen vanaf 16,5 jaar.

Een les bij Autorijschool Botlek duurt 60 minuten en daar rekenen we 40 euro voor. Ophalen? Geen probleem. Je geeft simpelweg, een dag van tevoren, het adres op waar we je moeten komen ophalen en wij zorgen ervoor dat we er staan. Als de les voorbij is, brengen wij je ook weer terug.

Autorijschool Botlek

Autorijschool Botlek is een Bovag gecertificeerde rijschool. Autorijlessen volgen bij onze rijschool heeft de volgende voordelen:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht
vinkjeBeoordeeld met een 9,3

2toDrive

Door 2toDrive kun jij vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijles. Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jou gekozen begeleider/coach. Je hoeft dus niet meer te wachten. Dit geldt echter alleen voor jongeren die na 1 november 2011, 17 jaar zijn geworden.

Wil je meer weten over een 2toDrive-autorijles bij onze rijschool in Spijkenisse? Neem contact met ons op.

Hoog slagingspercentage

Gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 61%.

Voordelig rijles volgen

Rijles volgen tegen zeer scherpe tarieven.

Beoordeling van 9.3

Autorijschool Botlek wordt beoordeelt met een 9.3

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil je genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt, maar wel veilig en verantwoord? Neem dan contact op met Autorijschool Botlek in Spijkenisse. Met onze professionele en persoonlijke lessen gaan we dat rijbewijs halen.

Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of je opgeven voor de vrijblijvende intakeles middels het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op

Chat openen
1
Whatsapp ons