Haal je theorie-examen bij Botlek!

Er zijn drie manieren om je theorie-examen te halen

Autorijschool Botlek biedt zowel theorie- als praktijlessen aan. Heb je moeite met het leren van de theorie? Dan bieden wij jou individuele lessen aan van een gediplomeerde leraar bij jou thuis.

1) Zelfstudie

Je gaat thuis een studie volgen met behulp van boeken. De twee boeken die je nodig hebt zijn:
het theorieboek en het vragenboek of een cd-rom.
Als je klaar bent met leren, doe je examen.

2) Theorie op internet

Het moest er toch van komen en dan maar meteen goed. Als jongeren niet naar het theorielokaal komen, brengen wij het theorielokaal naar de jongeren.
Er is bij ons de mogelijkheid om thuis via je eigen computer je theorielessen te volgen. Je koopt bij ons een kaart met jouw persoonlijke nummer en vervolgens kun je thuis je zelfstudie doen. Als je hier meer over wilt weten of een theoriekaart wilt bestellen, neem dan contact met ons op of klik hier.

3) Individuele theorieles bij jou thuis

Veel mensen kunnen niet naar een theorielokaal gaan. Dit kan onder andere komen door de volgende omstandigheden:

  •     geen zin
  •     problemen met leren
  •     weinig tijd

Hoe werkt dit wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met leren? Stel, je hebt moeite met leren. Op afspraak komt er een docent langs voor een intakegesprek, die met jou jouw tempo en niveau gaat inplannen, en kijkt wanneer het jou het beste uitkomt.

Kosten van deze begeleiding per uur: € 15,-.

De minimumleeftijd waarop het theorie-examen mag worden afgelegd is 18 jaar. Uiteraard kun je wel alvast met je studie beginnen als je 17 jaar bent.

Rijexamen video rijschool Spijkenisse