Theorie boeken en internet examen trainingen

Examen trainingen voor het theorie-examen

Er zijn diverse middelen beschikbaar om je klaar te stomen voor je theorie-examen. Het is mogelijk om traditioneel met een theorieboek aan de slag te gaan. Via onze webshop kan je een boek bestellen waarin al oefenexamens staan, of je kunt ervoor kiezen om een boek te nemen waar je ook online oefenexamens bij krijgt om mee te werken.

Online theorie

Naast uit een boek leren is het dus ook mogelijk om online te werken. Via de webshop is het mogelijk om 15 uur online examentraining aan te schaffen, wat ruim genoeg de tijd is om je goed voor te kunnen bereiden. Er zijn ook andere online methodes om te leren die verschillen in prijs, afhankelijk van hoe lang je de tijd denkt nodig te hebben en de hoeveelheid oefenmateriaal die je denkt nodig te hebben. Je hebt een basic series pakket, die je 3 maanden toegang geeft tot het lesboek, en je krijgt 3 uur aan examenmateriaal (1 ster). De 2 sterren versie geeft je meer tijd van beide mocht je meer nodig hebben.

Snel leren

Daarnaast heb je ook de optie om voor ‘speed theorie’ te gaan. Hiermee, zoals de naam al een beetje verraadt, kan je op een zo snel mogelijke manier alle informatie verwerken die je nodig hebt.

Alles in 1

Weet je niet te kiezen? Lijkt het je allemaal wel handig? Dan is er zelfs nog de optie om een alles in 1 bundel te nemen. Hiermee krijg je en een theorieboek, en oefenexamens online, en speedtheorie, en 15 uur examentraining. Dit is dus het pakket waarbij je op bijna iedere manier denkbaar materiaal hebt om mee te oefenen. Uitermate geschikt voor de ijverige leerling!

Bestel je theorie boeken online via Autorijschool Botlek. Zo weet je zeker dat je de boeken koopt die jou het beste kunnen helpen met het behalen van je theorie examen.