Rijlesvideo’s

De rijles die wij te Spijkenisse geven is voor leerlingen tussen 16,5 (2toDrive) en 70. Op persoonlijke en professionele wijze helpen wij iedere leerling bij het behalen van zijn of haar rijbewijs. Als instructeur hebben wij veel ervaring opgebouwd met het geven van rijles aan de meest uiteenlopende cursisten. Deze ervaring zetten wij graag in om steevast het beste resultaat te behalen. Het hoge slagingspercentage en de tevredenheid van onze oud-leerlingen zien wij als een bevestiging van de kwaliteit van onze rijlessen. Maar dat kun je gewoon zelf ervaren door een vrijblijvende intakeles te nemen. Klik hier en schrijf je in.

Je rijbewijs geeft vrijheid, maar het is een vrijheid waar veilig en verantwoord mee omgegaan moet worden. Bij ons krijg je een rijles op maat die op jouw behoeftes en vaardigheden inspeelt. Samen met onze autorijschool in Spijkenisse kom je er wel; voor je het weet rijd je onbezorgd de toekomst tegemoet.

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Wil dat je het rijbewijs kunt halen op de beste manier mogelijk. Het is vanzelfsprekend heel fijn om het rijbewijs te hebben, daar weet onze rijschool te Spijkenisse alles van. Wij willen jou graag de mogelijkheid geven van deze welverdiende vrijheid te genieten; een vrijheid die alleen een rijbewijs je geeft. Zonder je verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen uiteraard. Bij onze rijschool leer je dan ook veilig en verantwoordelijk rijden, zodat je onbezorgd van je nieuw verworven vrijheid kunt genieten. Lees hier meer over het examen en het rijbewijs en mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en bel onze rijschool in Spijkenisse vandaag nog! We rijden in Spijkenisse en omgeving: Rotterdam Hoogviet, Rozenburg, Brielle, Heenvliet, Geervliet, Bernisse, Abbenbroek, Botlek, Rhoon en Poortugaal. De rijles die je volgt is een rijles waar jij het beste kan presteren. We kijken waar je knelpunten zitten en je talenten en passen de autorijles hierop aan. Rijlessen volgen bij Autorijschool Botlek te Spijkernisse brengt verschillende voordelen met zich mee, te weten: Na het behalen van rijbewijs 30% korting op een autoverzekering; Comfortabele rookvrije en sporttieve lesauto’s volgens de CBR normering en Flexibele rijtijden in de avond en het weekend. Autorijles volgen bij onze verkeersopleiding in Spijkenisse kent vele voordelen. Je hebt betrokken instructeurs die samen met jou het rijbewijs gaan halen. Wij weten immers hoe belangrijk het is om goed en veilig te kunnen en mogen autorijden. Wil je meer informatie over Autorijschool Botlek voor jou kan betekenen, neem dan contact op via telefoonnummer: 0181-629519, stuur een mail naar: info@autorijschoolbotlek.nl of bezoek bovenstaande website.

Autorijschool Botlek in Spijkenisse

Voor zowel auto als motorrijlessen. Aangesloten bij de Bovag. RIS Rijopleiding in stappen. Veel geduld voor jong en oud.

Autorijschool Botlek Spijkenisse ook voor motorrijles….